1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 disc 2 instalacja

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sid2007, Kwiecień 24, 2011.

  1. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Siemka wszystkim.
    Mam X360 bez dysku i chciałem mieć możliwość sprawdzenia tych trzech torów z dysku nr 2 do FM3. Mam dostęp tylko do pendrive'a 2 GB i tu moje pytanie. Czy i jak mogę doinstalować na tego pena te tory? Bez aut narazie , chodzi tylko o te tory. Chyba wejdą na te 1,2 GB co zostało wolnego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba nie ma takiej możliwości, chyba że ktoś próbował i działa
     
  4. dziki07

    dziki07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TE dodatki o ile dobrze pamiętam zajmują 2 GB
     
  5. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zainstalowac calosc,zakup sobie wiekszy pendrive,chyba ze posiadasz aparat cyfrowy i masz karte sd lub micro sc powyzej 2 gb to zainwestuj w czytnik kart pamieci i podlaczysz karte sd lub micro sd jako dysk zewnetrzny,ja tak wlasnie zrobilem aby zagrac w ten drugi dysk fm3.Obecnie mam podlaczony dysk od pc 80gb ale konsola tylko wykrywa 16gb.Warto zobaczyc dysk 2,polecam
     
  6. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ewentualnie jeżeli masz jtaga to nie ma problemu z wgraniem tych pliczków, wgrywałem kopiując je bezpośrednio do odpowiedniego katalogu na dysku i hula :)
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Ok. Dzięki wszystkim. Myślałem , że można same tory , gdzieś to wyczytałem...
     
  8. mjetek

    mjetek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo mozna same tory. Poszukaj, byl taki temat o ultimate collection. Sciagasz 2 dvd i tam jest kilka dlc. Tez mam 2 gb pendrive, po prostu ~3 razy chodzilem od kompa do konsoli i przerzucalem po koleji dodatki.
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    @up ale ja mam oryginała normalną wersję. I właśnie gdzieś wyczytałem , że instalacja 2 DVD wymaga ok. 2 GB ( samochody + tory) a ja chciałem same tory doinstalować. Bo jak włączę grę z pierwszej DVD i mam opcję ,,zainstaluj drugą płytę'' to mimo iż mam pendrive'a podpiętego to nie chce się instalować , nie widzi żadnego dysku. Myślę , że to przez to że pen ma tylko 2 GB. I właśnie dlatego chciałem same tory , bo gdzieś pisało , że zajmują 700MB. Oczywiści pendrive gotowy jest do obsługi przez X360.
     
  10. mjetek

    mjetek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można zainstalować same tory bądź auta!! jak wejdziesz w menu wyboru instalacji dysku 2 to będziesz mógł wybac czy chcesz zainstalować auta z podziałem na amerykańskie, europejskie, i azjatyckie, Kolejna opcja to właśnie tory które zajmują chyba nawet mniej niż 700mb ale już tego nie jestem pewien ale na pendrive 2 gb spokojnie się zmieścisz i nawet jakieś auta sobie wrzucisz
    PS polecam tory Fuji Kaido moim zdaniem najlepszy z całej gry (to gnanie 200KM/H w dół zbocza góry z tymi malowniczymi górskimi pejzażami MIÓD!!! )
     
  12. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
  13. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niema za co! Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum