1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza motorsport 3 instalacja 2 dysku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez roland187, Czerwiec 24, 2010.

  1. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam tak jak w temacie mam pytanie odnośnie instalacji 2 dysku w FORZie MOTORSPORT 3. Wiem że można zainstalować na HDD ale czy jest to możliwe na pendrivie (zresztą dołączonym do tej gry bo to LIMITED COLLECTOR`S EDITION 2gb) ?? W jednym z tematów (prze zemnie pisanych już padło to pytanie i odp mówiła "TAK MOŻNA") jednak gdy już dostałem tą grę to wybór nośników jest tylko jeden MU (karta 512mb arcade) a pendriva nie widzi jako miejsce na instalacje. Czy ktoś to potrafi bez przeróbki i czy ktoś tak kiedyś próbował ?? I ile ta płyta właściwie miejsca na dysku (pendrivie) zajmuje ??
    :ban
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    2 płytę można zainstalować na pendrive, aby to było możliwe musisz mieć najnowszego dasha oraz skonfigurować pendrive-a z xbox-em 360
     
  4. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Hehe wszystko spoko a wiesz jak :D ? Mógłbyś mi to krok po kroku wyjaśnić ?? I czy wogóle jest to możliwe na nie zhackowaniej konsoli i bez dostępu do neta ??
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A nie lepiej od razu kupić dysk 20GB?
     
  6. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Jest trzeba włożyc dysk 1 i wejsc w informacje dodatkowe na Y w menu głównym i zainstaluj a dysk w 2 włączyć gre i wejść w zainstaluj dysk 2 wtedy go wkładasz a dalej prowadzi cie konsola :D
     
  7. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Sorki ale jakoś tak nie bardzo kumam napisz trochę jaśniej i powoli krok po kroku... Przepraszam ale nie chciałbym czegoś źle zrobić (napisz dokładnie kiedy pena trzeba włożyć, w co wejść w jakim menu [gry czy konsoli] itd. Np 1]...... 2]...... Dzięki z góry i przepraszam za fatygę :)
     
  8. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Masz włożonego USB + 1dvd
    NA 1 stronie głównego menu masz obrazek gry to po kliknięciu Y powinno wyjść info o grze i możliwość zapisania jej na dysku.
    Potem wchodzisz w grę w przypadku gdzy nie udało ci się spełnić wyższego punktu w menu gry(w grze) jest opcja chyba zainstaluj grę.
    Jak zainstalujesz 1DVD to wejdz w grze w zakładkę zainstaluj dysk 2
    Potem prosi o tą DVD 2 a ty ja wkładasz
    Potem rozpoczynasz instalacje tam nie można sie pogubić wszystko ładnie pisze :D
    Pozdro trzymam kciuki :D
     
  9. szczupakww

    szczupakww Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kup sobie dysk i po sprawie
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zainstaluj dash 9199 potem skonfiguruj pendriva i zrób tak

    Napisał-play
    Masz włożonego USB + 1dvd
    NA 1 stronie głównego menu masz obrazek gry to po kliknięciu Y powinno wyjść info o grze i możliwość zapisania jej na dysku.
    Potem wchodzisz w grę w przypadku gdzy nie udało ci się spełnić wyższego punktu w menu gry(w grze) jest opcja chyba zainstaluj grę.
    Jak zainstalujesz 1DVD to wejdz w grze w zakładkę zainstaluj dysk 2
    Potem prosi o tą DVD 2 a ty ja wkładasz
    Potem rozpoczynasz instalacje tam nie można sie pogubić wszystko ładnie pisze
    Pozdro trzymam kciuki
     
  12. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki wszystkim ale pley nie uwzględnił jednej ważnej rzeczy i nie mogłem tego instalonąć: aktualizacji :D (Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet co to jest dash) ale już wiem sciągnąłem aktualizacje no i skonfigurowałem pena i gra :) Tylko że wziąłem tego od Forzy (2GB) i trasy się nie zmieściły ale auta grają :D Dzięki bardzo świetna gra :p
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ej to żeby grać z tą dodatkową płytą to wystarczy ją samą zainstalować czy grę też?
    Mogę zainstalować tą dodatkową płytę a grać z płyty z grą?
     
  14. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Możesz zainstalować tylko 2 płytę i grać normalnie bez instalacji 1 - oczywiście z płyty. Chodzi o to że odpalasz grę i z menu wybierasz instalowanie 2 płyty. Potem wkładasz 1 i grasz z dvd mając oczywiście już dodatki w grze :D
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, czyli śmigam z dodatkami ~ 2gb zajęte na dysku a gra jest czytana z napędu?
     
  16. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Dokładnie tak :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum