1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 Kamera z kokpitu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HellKnight191, Czerwiec 9, 2010.

  1. HellKnight191

    HellKnight191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jak ustawić taką kamerę jak jest na tym filmiku ?? YouTube - Forza Motorsport 3 GS Bildeler E92 M3 Drifting @ Benchmark Layout A + Extras Jak ja ustawię kamerę z kokpitu to mam taką, że ledwie widać kierownicę i lusterko a na tym filmiku kamera jest jakoś dalej. Da się jakoś to ustawić w grze ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    wejdź w swój profil - tryb wieloekranowy - i przełącz na włączony

    masz tam dwie opcje - stopnie ukryte i coś tam jeszcze - w tym drugim daj np.80-90 (pasek na samym dole)

    ps. u mnie przy włączonym trybie wieloekranowym konsola łapie zwiechy
     
  4. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Jeszcze dodam, że z takimi ustawieniami jak wyżej praktycznie nie da rady jeździć z kamerą zza samochodu(przynajmniej dla mnie :p)
     
  5. HellKnight191

    HellKnight191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Sory, że się podepne do tematu mam pytanie. Gdzie jest ten tor co on na tym filmiku jeździ ? Trzeba mieć live, żeby o posiadać ?
     
  7. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak ściąga się live chyba że masz JTAG.
     
  8. Hero

    Hero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Lublina
    Ja mam jeszcze pytanie... Tor płatny z Live czy Freeware?
     
  9. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wejdź sobie na LIVE i zobacz.
     
  10. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie mogę oglądać kokpitu - jak prawym joyem obracam to mam widok z boku samochodu zamiast kokpit zobaczyć i deskę rozdzielczą z prawej strony - co zrobić żeby to działało?
     
  11. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    nie rob ma prawo tylko na skos. Prawo gora :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum