1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza motorsport 3 kasa...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 190014, Marzec 11, 2011.

  1. 190014

    190014 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest możliwośc spiracenia,wpisania kody albo coś żeby mieć duuuuużo kasy na tuning i na samohody w karierze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest, (pytałeś czy jest więc odpowiadam:) )
     
  4. 190014

    190014 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wyślij mi sejwa, to ci pomogę
     
  6. 190014

    190014 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co mam ci wysłać save? i w dodatku nie wiem jak tego save z konsoli wyciagnąć...
     
  7. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie ma kodów na forze, można edytować sejwa z poziomu pc, przenosisz sejwa na pendrajwa, odpalasz modio, kopiujesz sejwa na dysk pc. robisz linka na megaupload lub innym serwerze, wysyłasz mi link z sejwem ja ci nabijam kase, z powrotem wrzucasz na pendrajwa i przenosisz do konsoli.
     
  8. 190014

    190014 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak tego sejwa wyciągnąć?
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. rudy1994r

    rudy1994r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole/Byczyna
    Niestety cos mi nie działają PW. Jakiego programu używasz do edycji save dla Forza 3? Bo Modio z tego co wiem nie ma tej opcji.
     
  11. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Musisz ingerować w kod sejwa, oddaj koledze i po sprawie.
     
  12. rudy1994r

    rudy1994r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole/Byczyna


    Są gdzieś w internecie jakieś tutoriale? I ingerować w kod save trzeba w hexach, czy w czym?
     
  13. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozumiem po co chcesz żeby on Ci wysyłał plik - po prostu powiedz jak to zrobić bo na pewno znajdą się inni chętni. Też się jakoś o tym dowiedziałeś więc chyba to nie jest tajemna wiedza Shaolin...
     
  14. rudy1994r

    rudy1994r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole/Byczyna

    Bo zapewne to "za free" wcale nie jest takie za free. :)
     
  15. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    rozwieje Wasze wątpliwości i powiem że horizon w vipie kosztuje 4,99$ na miesiąc.. na razie jest bug na win7sp1 więc nie mogę odpalić programu :/ tak że robię to za free to tylko moja dobra wola, a nie wiedza shałulin :) macie linka żeby nie było, że to jakąś tajemnica.. horizon.. szithepends..
     
  16. maciongix

    maciongix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    From Szczecin
    A moim zdaniem najlepszym sposobem na nabijanie kasy jest startowanie w wyścigach.
     
  17. rudy1994r

    rudy1994r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole/Byczyna

    Mam jeden profil z 50 levelem, kupą kasy i 89% przejscia gry. A drugiego profilu potrzebuje do XBL, a przechodzenie dwa razy tej samej gry nie ma najmniejszego sensu :)
     
  18. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up czemu nie ma sensu, ja przechodzę np. drugi raz AC:B i widzę w tym sens
     
  19. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  20. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    jak ktoś umie ingerować w ten save i umie go edytować tak aby mieć dużo kasy niech napisze na gg:3306994
     
Wczytywanie...

Poleć forum