1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 pl DVD 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bugatti415, Lipiec 12, 2010.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Witam.Jakis czas temu instalowalem na dysku xbox-a gre Forza Motorsport 3 pl.I wiem ze na drugiej plycie znajduja sie dodatkowe tory i samochody do tej gry.Ale teraz juz nie jestem pewien czy instalowalem druga plyte czy nie.Gdzie wybrac w menu instalacje drugiej plyty ? Na dysku xbox-a pojemnosc calej gry pokazuje mi ze wynosi 8,2 GB.I czy to troche nie za malo jak na dwie plyty DVD DL ? Jak to u was wyglada ? Prosze o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Coś koło 8GB waży cała Forza3(DVD1+DVD2) ale ja mam jeszcze dodatki z XBL i u mnie to jest prawie 10GB
     
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    To jest problem, zły dział!
    przenoszę
     
  5. Pusiak

    Pusiak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak włączasz forze to jeżeli nie masz zainstalowanego dysku 2 to jest opcja ,,zainstaluj DYSK 2''.I jeszcze spróbuj odpalic wyścig na nurburgring(nie wiem jak to sie pisze:p) bo on jest na dysku drugim ,ktory zajmuje tylko 2GB:)
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Na pierwszym ekranie Forzy jest opcja zainstaluj Dysk 2 jak jej nie ma to znaczy że masz zainstalowane oba dyski. Wszystkie tory też powinny być odblokowane.
     
  7. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    To w takim razie dziwi mnie jedna rzecz,otoz jak "tworzylem sobie kopie zapasowa" tej gry to obraz ISO obydwu plyt wazyl ponad 7 GB.Wiec powinno byc tego cos kolo 15 GB w sumie.Dlaczego na dysku xbox-a jest tylko ponad 8 GB ? Gdzie reszta ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a ktora gra zainstalowana na dysku zahmuje 7,5 GB??? zadna...
    najczesciej jest to 3,5 - 4 gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum