1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza motorsport 3 PL pytanie o 2 dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ravalus, Grudzień 5, 2010.

  1. ravalus

    ravalus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ss
    Witam, czy jest mozliwosc instalacji drugiego dysku w wersji ENG, jezeli forza jest w wersji PL?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    RACZEJ nie ma takiej możliwości, ale mogę się mylić.
     
  4. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Każda forza jest po polsku. Wystarczy zmienić ustawienia regionalne na język polski. Tak więc nie powinno być żadnego problemu.
     
  5. ravalus

    ravalus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ss
    dzieki za info


    pzdr
     
  6. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie.
    Zainstalowałem na dysku pierwszy i drugi dysk. Potem dopiero uruchomiłem gre i pisze, że nie jest zainstalowany 2 dysk, że jak zainstaluje to bedzie więcej samochodów itd.. Wyciagam 1 płyte wkładam 2 i nic się nie dzieje. Wyskakuje żeby włożyć 1 płyte aby grać.

    Co jest nie tak?
     
  7. Nexx

    Nexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Zeby wgrac dodatkowe auta i trasy musisz wlozyc wpierw plytke 1, wybrac w tym 1 menu zeby zainstalowac rzeczy z drugiej, poprosi Ciebie o wlozenie drugiej plyty. Tam w tym menu zaznaczasz co chcesz zainstalowac i czekasz az skonczy.
     
  8. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ale jak poprosi o 2 płyte i ją włoże to znów prosi o 1
     
  9. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Sekwencja instalacji u mnie na normalnej F3 wyglądała tak dvd 1 na dysk i odpalenie. Później w opcjach dajesz że chcesz zainstalować dodatkową zawartość wkładasz dvd2 instaluje się i później dvd1 znowu z powrotem. (wiadomo jest to poprzedzone komendami na TV co masz zrobić)
     
  10. nekirc

    nekirc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    A jak sprawa wygląda gdy się korzysta z płytki activate.iso ?
    Próbowałem na kilka sposobów zainstalować drugą płytkę, ale za każdym razem jest napisane, żeby ją włożyć pomimo tego że jest już w napędzie.
    Dodam, że sama instalacja drugiej płyty z poziomu dash'a nie rozwiązuje problemu z istniejącym komunikatem "zainstaluj dvd 2" w menu głównym gry.
    Zna ktoś na to sposób ? Czy trzeba przerabiać na wave3 dvd 2 ?
     
  11. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miałeś rację. Ja zainstalowałem obie płyty i potem dopiero uruchomiłem gre. Jak skasowałem z dysku 2 DVD to w opcjach gry juz mogłem zainstalować dodatki.

    Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum