1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 - Problem z trasą.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kondziu360, Styczeń 2, 2010.

  1. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć ;)
    Wczoraj nagrałem sobie Forze 3. Zainstalowałem sobie płyte 1 na HDD, i zgodnie z instrukcją które podała mi gra, włożyłem płytę 2. Instalacja bez problemów doszła do 100%. Przeszedłem dwa lub trzy wyścigi w trybie sezonu i następny w kolejności był krótki wyścig na trasie Ladera Test Track.
    Zaczynam, jadę, wyprzedzam i pewnym momencie trasa znika. Zamiast asfaltu pojawia się ''lustro'' na którym widać góry i niebo.
    Wcisnełem START i chciałem zrestartować wyścig. Menu pauzy zostało na ekranie, nie chciało zniknąć a ja dalej mogłem prowadzić samochód. Po prostu pauza nałożyła się na obraz... Zresetowałem konsole, włączyłem od nowa lecz to samo, bez zmian... Po kolejnej próbie trasa zacina się na ekranie ładowania tej trasy, ciągle lata to czerwone kółko (wskażnik ładowania) lecz konsola się nie zawiesza... Mial ktoś taki problem?
    Gra wypalona na Verbatimie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Mialem taki sam problem ale w gta iv to samo sie zawsze zdazalo w jednym miejscu przy wyjezdzie z tunelu.Osobiscie gram w Forze 3 i nie spotkalem sie z takim klopotem.A przypadkiem nie miales zadnych problemow przy wypalaniu tej plyty?? Bo w gta iv to byl blad producenta ktory wystepowal tez na oryginalnej wersji.Proponuje wypalic jeszcze raz plyte i od nowa zainstalowac ja na dysku.
     
  4. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płyta wypaliła się bez błędów, jak każda... ABGX też błędów nie pokazał.
    Nagrać nie moge bo płyt niemam, w poniedziałek kupie...
    Zaczyna się od tego że znikają bandy na poboczu. 10 metrów dalej z ulicy robi sie lustro a potem znika całe pobocze. Usunełem całą forze z dysku i zainstalowałem ponownie jednak nic to nie dało...
     
  5. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    To raczej nie blad producenta bo ja przeszedlem sezon i niemialem takiego problemu lecz ja niemam zainstalowanego dodatku (plyty 2). To w poniedzialek sproboj wypalic jeszcze raz i napisz czy po dzialalo.
     
  6. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro instalacja gry na HDD doszla do konca, to znaczy, ze obylo sie bez problemow i wszystkie pliki z nosnika zostaly poprawnie skopiowane na dysk konsoli. Mozna jednoczesnie wykluczyc problem z plyta, na ktorej wypaliles Forze.
     
  7. miro192

    miro192 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może jakąś dziwną wersję gry ściągnąłeś bo gram w Forze i jestem juz na drugim sezonie i nie mam żadnym problemów z grą. Gra zgrana na dysk.

    A jaką wersję Ixtreme masz? bo u mnie na 1.61 ściągam grę i od razu wypalam na płytę i nie muszę nic sprawdzać ABX - może to on Ci jakieś pliki pozamieniał...?
     
  8. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Moze cos jest nie tak z tym dodatkiem a trasa na ktorej sie to dzieje jest z dodatkowej plyty czy z normalnej?
     
  9. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Wszystko wyglada w porzadku.Na twoim miejscu poprostu sciagnal bym ja jescze raz z innego zrodla.
     
  11. hilki

    hilki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie w forza 3 zmienia się jezyk na polski?szukam i nie moge znależc ,dzięki za pomoc
     
  12. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co to da wedlug ciebie? Piszesz ze wszystko w porzadku, a pozniej zalecasz sciagniecie z innego zrodla. Wszystkie wrzuty w necie to jeden i ten sam release Forzy, wiec co to zmieni?
     
  13. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Nie prawda! moze i to same releasy ale moze gdzies zostala uszodzona po drodze moj kolega mial to z Gridem sciagnal z innego zrodla i to pomoglo nie bylo wiecej problemu wiec nie mow ze to nic nie da.
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zmień ustawienia regionalne w konsoli na POLSKI :)
    Do autora tematu ja przeszedłem Forze Motorsport 3 w 100% i nie miałem okazji takiej sytuacji uświadczyć (grałem na oryginale więc to nie błędy producenta) sciągnij z innego źródła lub zobacz u znajomego czy tak samo chodzi.
     
  15. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A przeczytales chociaz, co w poscie #3 napisal autor? Plyta zostala przeskanowana w ABGX pod wzgledem zgodnosci z oryginalnym obrazem wydanym przez grupe i wyszla pelna zgodnosc. Gdyby obraz zostal jak ty to ujales "uszkodzony po drodze" to po pierwsze podczas jego wypakowania posypaly by sie bledy CRC, a po drugie ABGX by to wykazal znawco.
     
  16. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Powiem ci tak to byla tylko luzna propozycja tak jak napisal novy66 ''Do autora tematu ja przeszedłem Forze Motorsport 3 w 100% i nie miałem okazji takiej sytuacji uświadczyć (grałem na oryginale więc to nie błędy producenta) sciągnij z innego źródła lub zobacz u znajomego czy tak samo chodzi.'' Ja tak zawsze robie jak mam problem i to pomaga wiec sie odczep.
     
  17. kozi91

    kozi91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Puck
    też mam ten problem. Ale ja gram z płyty bo nie mam dysku więc to nie ma nic z tym czy jest na dysku czy na płycie. Błąd kopii.
     
Wczytywanie...

Poleć forum