1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 - reżyser , na okrągło

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek2202, Styczeń 28, 2011.

  1. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo proszę o pomoc w osiągnięciach reżyser i na okrągło.Jeżeli mógłby ktoś mi dokładniej wytłumaczyć jak je zrobić?Po zakończeniu wyścigu nie ma nic takiego jak powtórka itp. Na okrągło - próba czasowa , jak zrobić tą próbę czasową?Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kiczo1993

    kiczo1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co do pierwszego osiągnięcia to Ci nie pomogę, ale wiem jak zrobić drugie z osiągnięć. Musisz połączyć się z usługą Live, wtedy w menu głównym masz opcję rankingi, wchodząc w nią masz próbę czasową. Ustalasz tam opcje(furka, trasa). Po przejechaniu trasy osiągnięcie jest twoje:)
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Co do reżysera, to po wyścigu musisz wejść w tryb powtórki i tam znaleźć opcję i nagrać film.
     
  5. Troy1991

    Troy1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Ja też nie mam powtórki podobno dlatego że nie mam dysku co jest głupotą skoro mam slimke i 4gb to taki film sie spokojnie zmiesci.
     
  6. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiem jak to dokladnie ze slimem jest ale mozliwe ze to jako pamiec wbudowana jest te 4gb czy cos
     
  7. dlugopis95

    dlugopis95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Ja mam dysk przenośny 320GB i z tego 16GB mam przeznaczone na xbox'a. Mam zainstalowaną Forze (obie płyty) a powtórki jak nie było tak nie ma. Nie wiem o co chodzi. Może to jakaś taka wersja gry, czy coś.
     
  8. krzywo

    krzywo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    też dostajesz za zdjęcia ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum