1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 - reżyser , na okrągło

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez bartek2202, Styczeń 28, 2011.

  1. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo proszę o pomoc w osiągnięciach reżyser i na okrągło.Jeżeli mógłby ktoś mi dokładniej wytłumaczyć jak je zrobić?Po zakończeniu wyścigu nie ma nic takiego jak powtórka itp. Na okrągło - próba czasowa , jak zrobić tą próbę czasową?Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    dołączam się do pytania ;D
     
  4. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Rezyser:
    Na okraglo:
    troche angielskiego sie Wam przyda ;]
     
  5. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę uprzejmie o podpowiedź , w którym miejscu znajduje się opcja Save Replay (zapisz powtórke) , po wyścigu nie ma wcale takiej opcji ;/ , Na okrągło ogarnięte.
     
  6. dradon

    dradon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dołaczam sie do pytania
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
  8. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde , mały problem w tym , że nie ma nic po wyścigi dotyczącego powtórki ;/ Nic nie ma w opcjach po wyścigi typu Powtórka itp.
     
  9. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli byłby ktoś taki , kto mógłby mi nagrać na aparacie choćby menu po wyścigu , na którym pokazuje opcję powtórka.Bardzo Prosze.Chodzi mi dokładnie o to , jak po wyścigu wejść w powtórkę ;/

    Sorry za PPP.
     
  10. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Ja też się przyłączam , nie ma u mnie po wyścigu czegoś takiego jak zapisz powtórkę , przeszukałem całą grę i nic.
     
  11. Troy1991

    Troy1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    też miałem z tym problem z tego co wyczytałem to nie da się nagrać powtórki jeżeli się niema dysku w x-ie (nie da się nagrać na wbudowanej pamięci ani na penie ;/)
     
  12. RMCard

    RMCard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    forza 3 - reżyser rozwiazanie problemu ;)

    m.youtube.com/watch?v=AlHTEi5HQoc
     
  13. xWojtas

    xWojtas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    GW
    Siema, ja trochu z innej beczki, ale też o achiva się rozchodzi. Mam pytanie, czy grając wg tabeli wyścigów odblokuję ach. za czyste złoto? Bo po ukończeniu 6 sezonu zauważyłem, że wyścigi proponowane powtarzają się i kolejny raz jeżdżę zaliczone już eventy ;/
     
  14. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    bedzie latwiej jak otworzysz ta wielka tabele z wiscigami i tam bedziesz pokolei zaliczal to bo jest tego masa a czekajac az ci sie wylosuje dany event w sezonach predzej jajko zniesiesz :)
     
  15. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie tyle łatwiej, co jedyną możliwością zrobienia wszystkich wyścigów jest granie według tabelki. Po zaliczeniu wszystkich dostaniesz osiągnięcie.
     
    1 osoba to lubi.
  16. novoteusz

    novoteusz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.


    Potrzebowalbym pomocy kogos kto gra w Forze. Chciałbym zdobyć dwa osiągnięcia na online Licytator i Przedsiębiorca, czyli ktoś musi ode mnie cos kupić na domu aukcyjnym.

    Odwdzięcze się tym samym.

    Mój nick to novoteusz
     
Wczytywanie...

Poleć forum