1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 Ultimate problem z 2DVD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MR.S, Listopad 15, 2010.

  1. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    Cześć, mam taki problem z wgraniem bonusowego contentu z gry Forza Motorsport 3 Ultimate.

    Oba dvd z wersji Ultimate, po wybraniu opcji "Zainstaluj dysk 2" pojawia się komunikat "Zły dysk, włóż dysk 2"

    Czy potrzebuję jakiego patcha czy cos ?

    Proszę o pomoc.

    edit: oczywiscie rip release a nie oryginał ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    jakieś koncepcje ?
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Moze masz stara wersje zainstalowana forzy 3?
     
  5. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    usunięte z dysku, tak przynajmniej mi się wydaje

    edit: usuwać z poziomu zarządzania konsolą z dasha czy korzystać z jakiegoś programu ?
     
  6. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    Jarek882 ma chyba rację :/
    przy odłączonym dysku twardym gra prosi o aktualizację ważącą 128mb więc chyba muszę jakoś usunąć pozostałości po zwykłej Forza tylko jak ?
    Mam nadzieję, że nie będę musiał robić formata :/

    A drugie pytanie czy w/w aktualizacje nie zawiera najnowszego Dasha ?
     
  7. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pamięć podręczną usuń(czy jakoś tak)
     
  8. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    czyszczenie cache'u nic nie dalo :/

    edit. format dysku nie pomógł, jednak kiedy dysk jest odłączony od eXa to Forza chce instalować update
     
  9. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce instalować update dasha dla avatarów może?
     
  10. MR.S

    MR.S Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LESIE
    nie mam pojecia co to za update, ale po formacie hdd dalej nie idzie tylko na pamieci wbudowanej :/
     
  11. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam podobny problem ;/ udało się to jakoś rozwiązać? Albo ktoś wie co trza zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum