1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3 Zawiesza się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RAKO84, Czerwiec 20, 2010.

  1. RAKO84

    RAKO84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem pojawia się gdy w opcjach multiscrean oddale kamere. Konsola sejwuje te ustawienia włączam jakikolwiek wyścig i konsola zawiesza się pod czas loadingu wyścigu lub juk wychodze z wyscigu, nie zawsze ale często, obraz zastyga i nic, wtedy musze ją zresetować bo na nic nie reaguje. O co tu chodzi?? PS.Mam Elite 120 nie przerabiana forza oryginalna z dograną cd2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
    Najprawdopodobniej jest, to błąd płyty.
    U mnie było tak, że dvd1 zainstalowało się, dvd2 również, lecz tej drugiej płyty z dodatkami konsola już nie widziała. U kumpla natomiast wszystko ok. Zainstalowałem drugi raz nie pomogło. Zainstalowałem trzeci raz i o dziwo wszystko jest już dobrze. Sam nie znalazłem odpowiedzi jak, to się stało, że za trzecim razem płyta z dodatkami odpaliła. Masz znajomego, który posiada x360? Jeżeli tak, to idź do niego i zainstaluj grę. Jeżeli nie masz kumpla z x360, to zainstaluj grę od nowa.
     
  4. RAKO84

    RAKO84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie bez ruszania opcji kamery jest wszystko ok. Czy ruszałeś te opcje?
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Wyłącz tryb wieloekranowy.
     
  6. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. RAKO84

    RAKO84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety to nie jest ten sam problem. U mnie problem występuje tylko przy ruszaniu opcji w której można oddalić kamerę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum