1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez memeczyslaw, Styczeń 20, 2010.

  1. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam pytanie forca 3 jest na dwoch dvd, co jest na pierwszej plycie, a co na drugiej? mozna grac majac tylko pierwsza plyte?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    mozna na drugiej sa dodatkowe trasy
     
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tak można grac,ale poleciłbym ci zainstalowanie obu na dysk i mieć full wersje gry z autami+trasami.
     
  5. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i samochody ;)
     
  6. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w grze jest 400 samochodow i 100 tras jak to sie miejwiecej rozdziela na plyty? na ktorej jest po ile tras i samochdow? pierwsza plyta w pelni usatysfakcjonuje?
     
  7. Grzechu__warty

    Grzechu__warty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam.Są 2 płyty ok ale gdzie te dodatki specjalne temat stroje jakis vip???
     
  8. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jest już temat o tej grze, ludzie po co mnożyć takie tematy.
     
  9. mateoj

    mateoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    mam pytanko czy w tej grze można miec jakis wpływ na pozycje startowa w wyscigu czy ciagle trzeba startowac z ostatniego miejsca?
     
  10. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    To zależy od samochodu, jeżeli masz lepszy startujesz z lepszej pozycji, przynajmniej ja to tak odbieram. Patrze na event i jakich mam w nim przeciwników, patrze na najlepszego przeciwnika (jego auto) i tuninguje swoje tak żeby miało chociaż jeden punkt więcej =)
     
  11. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1 plyta nie styknie jest malo aut i tras lepiej zainstalowac tez 2 plyte ja zaluje ze tego nie zrobilem ;(( | Nie rob tego samego bledu .
     
  12. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obowiązkowo zainstaluj 2 płytki :)
     
  13. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie bede zakladac nowego tematu, skorzystam z tego. Mysle nad kupnem Forzy 3 ale nie wiem jaka wersje wybrac: PL czy ANG? Z tego co widze tylko ANG posiada rozne dodatki i rozszerzenia? Warte sa one uwagi?
     
  14. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Lepiej ANG bo ta wersja i tak ma polskie napisy oraz kody na dodatkowe auta.
     
  15. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Kod na dodatkowe samochody i trasy dodawane do wersji ang. kupisz na allegro za 40zł.
     
  16. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersja ANG ma polskie napisy?:) Fajnie. Jesli chodzi o wersje PL - wiec do tej wersji mozna uzyc kod odblokowujacy z wersji ANG?
     
  17. Chomik_PL

    Chomik_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Z tego co wiem kod jest uzywany do sciagniecia dodatkow wiec wersja gry nie mam tutaj najmniejszego znaczenia. Ja kupilem wersje ANG ale sama gra jest po polsku (jesli mamy w konsoli ustawionienia regionalne na Polske)
     
  18. Jrk

    Jrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    Można.
     
  19. ShadowWalker

    ShadowWalker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko - jestem początkujący, można gdzieś w ustawieniach zmienić, żeby samochód szybciej skręcał przy kierowaniu gałką ? :) Gdy skręcam np. w lewo - bardzo topornie mu idzie, da sie to zmienić czy to po prostu taka mechanika jazdy ?
     
  20. castro

    castro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może w opcjach spróbuj jakieś ułatwienie włączyć .
    Ewentualnie możesz zmniejszyć ciśnienie w kołach ,ja się na tym nie znam ,ale grałem kiedyś z kumplem który miał o tym pojęcie i ustawił mi to dość ładnie. Co mnie zdziwiło - zmiany dokonane w menu tuningu na prawdę mają duże przełożenie na rozgrywkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum