1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza motorsport 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez groszek17, Luty 15, 2011.

  1. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, mam pytanie jaki forza motorsport 3 ma wave? czy bede musial cos przerabiac pod ixtreme 1.51 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karolek1

    karolek1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Chełm
    Skoro zrobiłeś już taki temat to się pod niego podepnę, żeby nie robić drugiego podobnego. Otóż jak mam LT1.1 to muszę coś patchować?
     
  4. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz lt 1.1 to nic paczowac nie musisz o ile pamietam to posiada ona wave 4

    Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. karolek1

    karolek1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Chełm
    OK, a jak nie mam dysku to mogę zagrać w tą grę? Ona zajmuje ponad 13gb czy około 7gb?
     
  7. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Druga płyta wymaga dysku. Ale na pierwszej spokojnie możesz grać z napędu, tylko nie będziesz miał aut i tras z drugiej płyty.
     
  8. karolek1

    karolek1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Chełm
    Dzięki. A ile samochodów jest na płycie pierwszej i drugiej?
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Tu macie jaki wave wam pójdzie na waszej przeróbce
    [​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum