1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 0800 NTSC XBOX360-XPG JUZ JEST

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez strzala222, Październik 7, 2011.

  1. strzala222

    strzala222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NA TL.ORG pojawiła się kilka minut temu ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No nie kilka minut, bo wisi juz conajmniej 2 godz. No ale niestety to tylko ntsc

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  4. Fuksik12

    Fuksik12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak JEST ntsc to sobie nie pogram muszę czekań na PAL lub Free region
     
  5. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    A czy Forza 4 jest na XDG3 czy jeszcze na XDG2 ?
     
  6. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
  7. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Forza ma nowe zabezpieczenia, na jtagu wyskakuje to w czasie wyścigu w japonii:

    [​IMG]

    Bez jakieś patchowania xex'a się nie obejdzie. Nie wiem jak z płyty bo nie mam napędu.
     
  8. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Ja czekam za PAL.
     
  11. holi3

    holi3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    ogólnie fajnie się gra, wersja NTSC spolonizowana w pełni, błąd o którym pisze Darcik jest zależny od wuj wie czego, wczoraj 4h grania bez problemow, dziś co 45min ten błąd, wyskakiwał.

    płytka druga jak zwykle zawiera tylko samochody
     
  12. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wczoraj była burza mózgów na x360iso i wyszło na to, że forza odpalona przez xexmenu działa poprawnie.
    Gra sypie się jak naruszymy default.xex (fsd narusza poprzez jakiś plugin, kontener god również)

    Dzisiaj pojeździłem 2 godzinki i zero problemu. Trzeba czekać na jakiś patch który usunie te zabezpieczenia z xex'a jak chcemy odpalić grę z fsd/goda.

    Wersja nagrywana i odpalona z lt działa bez problemu, ludzie dramatyzują bo ktoś zapostował na ircu obrazek, napisał że dotyczy to flasha i rozpętała się gównoburza dramatu na forach, że rls zły, czekam na scenowy itp. itd.
     
  13. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie.

    info z c4evaspeaks:
    [2011-10-08 11:22AM UTC] #c4e <c4eva> fw is fine, working on forza 4
     
  14. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To już działa bo tam gościu jakiś w wcześniejszym temacie powiedział że jest już ok a z tego co przeczytałem u C4eva że jest dopiero w pracy
     
  15. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i mamy nowy dashlaunch który usuwa z forzy to badziewne zabezpieczenie.

    http://www.xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo2148.nfo

    Kod:
    - hddalive was defaulted to true instead of false, fixed
    - xell launch now shuts off usb device (fixes issues with xell reloaded)
    - xell launch simplified to allow for variable sized xell bins
    - added jtag debug support to patches and export var (thanks Nate!)
    - reworked devkit signed xex loading. Faster, dll dev xex working again (thanks Anthony!)
    - fix forza 4 (and maybe others - thanks Nate!)

    Idę testować na GOD'zie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum