1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza motorsport 4 Błąd!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xHubercikx, Grudzień 28, 2011.

  1. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą Forza motorsport 4 polega on na tym że po kilkunastu (nie raz kilku) minutach w grze wyskakuje taki oto błąd poniżej ss. Mam Xboxa slim z niedawno zrobionym rgh. Gra ma 2 płyty ,po prostu wrzuciłem je do katalogu 0000000000000 identycznie jak inne gry wszystkie działają oprócz tej nie mam pomysłu jak to rozwiązać może wy mi pomożecie z góry dzięki ; )
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mam forze wypakowaną do god i czegos takiego nie ma. Może jak z netu ściągałeś to jest z błędem. ściągnij inną wersję i sprawdź.
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    był jakiś fix do tego musisz sobie poszukać
     
  5. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od rana szukam i nie mogę znaleźć :/
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    bo nie znajdziesz. nie ma żadnego fixa. Jedyny sposób, to wypalenie gry ihasem.
     
  7. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Faktycznie, nie zauważyłem. W każdym razie błąd wyskakuje co kilka godzin, także niewielka cena piractwa.
     
  9. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi co kilkanaście min wyskakuje
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na jtag był jakiś fix na rgh nie mam pojęcia
     
  11. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrywam to tak: ściągam obraz płyty konwertuję Iso2god i przesyłam kablem przez program flashFXP po uprzednim utworzeniu połączenia. wgrywałem to już 2 razy i nie pomaga :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum