1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 DLC i pendrive zamiast HDD - proszę o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malomowny, Wrzesień 4, 2012.

  1. malomowny

    malomowny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie jako że jestem tutaj nowy.

    Posiadam konsolę X360 Arcade (65nm - tą poprawioną wersję z lepszym chłodzeniem) i przerobioną. Problem pojawiał się podczas gry w Forzę 4, ponieważ co 5 min wywalało napis, że płyta jest uszkodzona. Gdy spatchowałem niepotrzebnie dashboard, to forza się w ogóle nie włączała, więc postanowiłem, że kupię oryginalną.

    W związku z tym mam kilka pytań:

    1.) Czy jeżeli kupię Forzę 4 oryginalną a DLC pościągam z neta, to czy uruchomią się one?

    2.) Czy do X360 można używać pendrive'a zamiast HDD? Bo forza ma 2 płyty, na której są trasy i auta, plus DLC, więc pytanie czy to wszystko można "wgrać" poprzez pendrive'a? Jedni mówią że tak, inni że nie - wolę zapytać specjalistów na tym forum niż zgadywać.

    3.) Czy jeżeli podepnę pendrive'a to forza będzie pokazywać mi moje replaye? Bo bez pendrive'a i hdd nie ma replayów tylko po przejeździe komputer przejmuje prowadzenie nad autem i to jest pokazywane.

    Póki co gorąco proszę o odp na te pytania, bo czas mnie goni.

    pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaka masz przeróbkę?
    Jak LT to DLC z neta nie odpalisz na konsoli.
     
  4. malomowny

    malomowny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obawiam się, że jest to LT.
    A co muszę zrobić żeby odpalić DLC? + proszę o odp na pozostałe pytania
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. malomowny

    malomowny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie kupię, bo nie mam tyle kasy i nie mam konta na xlive, poza tym przecież mnie zbanują?
    Nie można jakoś przerobić konsoli tak zeby dlc chodziły?
     
  7. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Można, RGH Tobie zostaje i wszystko odpalisz z dysku/pendriva itp.
     
  8. malomowny

    malomowny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to takiego jest RGH i czy można to samemu "zrobić"? ? ?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  10. malomowny

    malomowny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum