1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 - DRIFT!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DJDIDO88, Październik 16, 2011.

  1. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Witam!
    Mam takie pytanko odnośnie FM4 i Driftu.
    Jakie polecacie autko oraz ustawienia do driftu?
    Był temat na ten temat z FM3 ale nie wiem czy będzie kompatybilny z 4.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    audi s4, swap silnika na 500 KM i jazda.autko ma na 4 napęd więc prowadzi i ślizga się idealnie:D
     
  4. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    View attachment 143

    Jak masz pisać takie głupoty to nie pisz wcale proszę, drift na 4 łapy? Pozdro

    @autor: polecam jakieś japońskie wymiatacze np. Nissan Silvia (obojętnie która wersja), Nissan GT-R33, Toyota Trueno (to na początek raczej), Nissan 240sx (sam tym latam i jest mega). To tylko moje propozycje, można też np użyć którejś BMW. Ale proszę Cię nie słuchaj porad typu "kup audi s4 bo ma na 4 napęd i będzie miodzio" NIE! Nie będzie. Nie driftuje się samochodami 4x4.

    Co do ustawień, jest to samodzielna robota, sam musisz ustawić autko tak jak Ci pasuje, na pewno ujemny pochył przednich kół, nigdy nie na plus. Dużo zabawy też będzie na pewno ze skrzynią główną, reguluj tylko przełożenie główne. Ogólnie to w temacie o Forza3 jest dużo przydatnych rzeczy.
     
  5. juziek1994

    juziek1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    powiem ci że ja śmigam nissanem 240sx dostaniesz go jakoś na początku gry i drogi nie jest silnik wymaksowany bez swapa opony nie te najlepsze tylko tam uliczne czy jakoś tak i reszta najlepsze i śmiga mi się nim elegancko nawet bez ustawień sam chodzi tył ogólnie bardzo posłuszne autko aż sie rwie do driftowania ale z umiarem
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    thx, pokminie coś z Suprą i zobaczę jak się będzie ślizgać :D
     
  7. siwooo

    siwooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem ale nie znalazłem ;/// Ktorym przyciskiem włącza sie drift w wolnej grze !!!!!!!!!
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Alt+F4
     
  9. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hahaha . jaki alt+f4..? jakie wlaczenie driftu..? .
     
  10. DominiX

    DominiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    HAHAHAHAHA!!! Włączanie driftu! Najpierw włącz myślenie...
     
  11. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie włącz myślenie, tylko w FM3 liczenie punktów za drift włączało się na d-padzie. W FM4 też tej opcji nie znalazłem.
     
  12. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Teraz ta opcja jest dostępna w zakładce mój profil.
     
  13. eXotic

    eXotic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Całe szczęście. Driftuje się dla funu, a nie na punkty.

    Edit:

    Mały teaser ode mnie
    http://www.youtube.com/embed/WvoMHHcZ75E
     
  14. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bylo bylo, ale nie F4 do h*ja cycka..
     
Wczytywanie...

Poleć forum