1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 i dysk 2 na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez petrosdbz20, Sierpień 15, 2013.

  1. petrosdbz20

    petrosdbz20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Forze 4 z dwoma dyskami. Jak sobie gram na splitscreenie to niektóre wozy wymagaja dysku 2. No to wchodzę, klikam, żeby zainstalowało, wskazuję miejsce i potem pojawia się tylko napis, że nie ma nic do zainstalowania. A samochody dalej niedostępne. Co muszę zrobić? I dlaczego jeden gracz ma do wyboru więcej samochodów niż drugi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ponieważ druga płyta to Dlc. Powinieneś ją wypakowac xbox backup creator i wrzucić do content (samo Dlc z content na plycie)

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. petrosdbz20

    petrosdbz20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jeżli przerabiałem ją do god, to nie wystarczy już tylko do content wrzucić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wystarczy, wypakuj do xex'a jak pisał akir, możesz też progsem eXiso, i sam folder CONTENT skopiuj do content na hdd konsoli.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. petrosdbz20

    petrosdbz20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli potrzebuję koniecznie ISO? Szkoda, że wywaliłem
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Potrzebujesz iso.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. petrosdbz20

    petrosdbz20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobrze, jak już wrzucę te DLC, to dysk 2 nie będzie do niczego potrzebny?
     
Wczytywanie...

Poleć forum