1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysztof.b, Styczeń 17, 2012.

  1. krzysztof.b

    krzysztof.b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Witam,
    Przerobiłem x'a (w grudniu 2011) i po wypaleniu Forzy od kolegi (u mnie niestety nie dało się nagrać) gra po włożeniu do napędu nie działa. Po włączeniu pojawia się błąd (płyta nieobsługiwana), zaniosłem grę do kolegi żeby sprawdzić czy u niego działa i jest wszystko w porządku. Nie mam pojęcia co się dzieje, konsola odłączona od internetu, nawet nie połączona z routerem. Jestem trochę ździwiony, ponieważ nigdzie nie znalazłem takiego problemu i nie wierzę w to, że jestem jedynym człowiekiem z takim problemem na świecie. Dodam jeszcze, że wypaliłem u siebie kinect sports season two (oczywiście na verbatimie) i działa bez zarzutów. Napiszcie mi o co chodzi i jak rozwiązać ten problem, przypominam: u mnie nie działa, a u kolegi tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Najwidoczniej kolega twój ma LT2.0 a ty 3.0 (+inne może dashboardy) i gra nie był patchowana ; > . Żeby ci śmigała to powinieneś ją przepuścić przez ABGX (sam jeszcze nie nagrywałem tym) albo własnoręcznie spatchować gierke (tak już troche gierek wypaliłem) .
     
  4. krzysztof.b

    krzysztof.b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Cofam ostatnie zdanie odnośne do wersji konsoli mojej i kolegi. Obie są inne, mamy inne dashboardy. Dodaje jescze, że robiłem aktualizacje konsoli przed przeróbką.
    P.S. Czy zmiana wave może pomóc?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie pomoze
     
Wczytywanie...

Poleć forum