1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4-opinie i wszystko na temat gry.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez djploki, Październik 8, 2011.

  1. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Forza 4 już jest i mnie po prostu ta gra miażdży.Ja naprawdę nie spodziewałem się,że Xbox 360 jest w stanie wygenerować grafikę takiej jakości.
    Już na pierwszym torze otwierającym grę czyli w Alpach nie wiedziałem czy patrzeć na trasę czy na przepiękne widoki wokół toru.A wygląd samochodów.Ja do tej pory szukam szczęki na podłodze.
    Co do samej grywalności to jeździ się świetnie.Przypomniała mi się Forza 1 ze starego Xboxa.Muzyka jest chyba najlepsza ze wszystkich części.Najlepsza Forza jaka się ukazała.Tylko grać.

    Ps. Zapomniałem dodać,że jest cała po polsku-łącznie z lektorem.Jedynie Clarkson mówi po angielsku,bo niby jak ma mówić :)
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elkoza

    elkoza Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Możesz tylko podać jeszcze tytuł obrazu jaki ściągnąłeś dla pewności?
     
  4. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie ma jeszcze w siecie FM 4 w Pal-u od scenowej grupy
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No nie ma.Ja gram na jtagu w wersję ntsc : Forza Motorsport 4 (2011) 0800.NTSC.XBOX360-XPG
     
  6. butters

    butters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Grałem dziś w demo.

    - poprawiona jest dynamika, teraz czuć, że się jedzie ze znaczną prędkością
    - ulepszono model jazdy, jest jeszcze bardziej realistyczny
    - grafika miażdży :)
    - poziom trudności nie uległ większym zmianom, na najwyższym poziomie, z włączonym tylko ABS byłem zawsze drugi lub trzeci startując z ostatniego miejsca (za mało okrążeń żeby dogonić pierwszego)

    Tyle udało mi się wywnioskować z dema. Czekamy na premierę :)
     
  7. Michał_20

    Michał_20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    Również grałem w demo i moim zdaniem jest lepiej niż w 3.

    Samochody ładniej się błyszczą, otoczenie jest przyjemne (zobaczymy jak na innych torach), czuć nareszcie prędkość i model jazdy jest genialny :)
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kurcze tak się wkręciłem w tryb Autovista,że zapomniałem o ściganiu :)
     
  9. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a ja mam takie pytane..czy jest jakis sposob zeby dograc te auta itd jak sie nie ma dysku mam tylko memorke i pamiec wewnetrzna z xboxa...
    a chcialbym miec te auta z drugiej trasy itd..
     
  11. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli mam rozumiec ze bede mial tylko auta z 1 plyty ciagle..??
    I ponodz na drugiej plycie jest Autovista i dodatkowe auta..to jak wyplae to jedynie autovista mi odpali sie czy tez nie?
     
  13. lookhash

    lookhash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli można zapytać jaka jest różnica między forza 4 a forza4 promo edition??
     
  14. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    @up być może jest to wersja gry przeznaczona dla recenzentów.
     
  15. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    promo edition- Rip od zlych dzienkiarzy ;)
     
  16. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    722
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ile zajmuje instalka drugiej płyty?
     
  17. lookhash

    lookhash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie ma dodatkowych aut lub innych za lub przeciw - obojetnie co sciągnę :)
     
  18. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    kurde ludzie rozmywaja temat czy pojdzie czy nie..a temat jest o grze i juz ktory raz proboje sie dowiedziec co znajduje sie na plycie 1 a co na plycie drugiej..i czy jesli nie mam dysku to autovista mi odpali jesli jest na drugiej plycie wraz z samochodami dodatkowymi
     
Wczytywanie...

Poleć forum