1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza.Motorsport.4.PAL.XBOX360-COMPLEX (Problem z DVD1)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Grudzień 4, 2011.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Witam

    Nagralem sobie obie plyty forzy 4 programem CLONE CD

    wszystko pieknie dziala ale tylko przez 5 min , a dokladniej chodzi tutaj o DVD1 ktora kreci sie w napedzie a po 5 minutach wydaje jakies dziwne dzwieki po czym wyskakuje blad " Wyczysc plyte miekka sciereczka "

    wszystkie gry z XGD3 dzialaja mi normalnie tylko wystepuje problem z Forzą 4 DVD 1

    na dysk nie wgram gry poniewaz mam bete dashboard'a i gra nie bedzie chodzic ( narazie zostaje tylko pendrive i czekanie na iXtreme 3.0 )

    mial juz ktos taki przypadek ??

    gre nagrywalem 2 razy ale dalej nic :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luca242007

    luca242007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak uruchomisz z xexmenu też nie chodzi z twardego dysku?
     
  4. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    nie wiem nawet co to jest " xexmenu "

    wisi mi to czy to bd na dysku czy nie ma dzialac a nie dziala :/

    jeszcze jakies propozycje ?
     
  5. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z forza są takie problemy. Podobno to jakieś dodatkowe zabezpieczenie. Jednym wyskakuje po 5 minutach a innym po 20 a innym wogóle. a w poście wyżej o xexmenu to chodziło o konsole RGH/Jtag której ty nie posiadasz.
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    bez sens , czyli wgl nie pogram sobie w forze dopoki nie wyjdzie " ixtreme 3.0" ??
     
  7. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jestem pewien dokładnie ale wielu ludzi miało ten problem. a nagrywałeś nagrywarką z flashem od c4 czy normalną? jeżeli normalną to załatw sobie kopie 1:1 z nagrywarki z flashem od c4 i sprawdź tamtą kopie.
     
  8. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    nagrywalem Lite-On'em IHAS122 do ktorej nie idzie wgrac tego flash'a

    a takiej kopii nie mam od kogo nawet zalatwic , musialbym kupic na gieldzie za 40 zl ale szkoda mi kasy i nie wiadomo czy bedzie dzialac...
     
  9. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Więcej ci nie poradzę. ale tylko z forzą były takie problemy. Te kopie z nagrywarki z Burner MAX podobno działają ale też niektórzy pisali, że po paru minutach im wywala błąd więc nigdy nie wiesz. Może jakiś kumpel kiedyś będzie miał taką kopie to sobie sprawdzisz.
     
  10. dareks81

    dareks81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może obraz masz walnięty? Obecnie nie ma jak sprawdzić obrazu xgd3 więc jedynym wyjściem jest ponowne pobranie z innego źródła. Wcześniej jednak spróbowałbym zagrać z patchem, ponoć pomagał na problemy z zabezpieczeniem.
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Patch tak czy siak musze wgrac inaczej wywali blad " nie mozna autoryzowac dysku " itp

    sproboje pobrac z innego zrodla chociaz watpie zeby te bylo jakies lipne wkoncu to "BitSoup" :p

    @UP

    Mam 2.0.14692.0 to jaki mam wgrac ?

     
Wczytywanie...

Poleć forum