1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FORZA MOTORSPORT 4 pod LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Asontee, Wrzesień 23, 2014.

  1. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Witam, mam pytanie który dvd nagrać tylko di single player? Czy muszę nagrywać pierwszy dvd na dysk czy muszę content wyciągać? Proszę o jakieś wskazówki, jak najlepiej nagrać Forzę. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dvd1 nagrać, z dvd2 wyciągnąć content .
     
  4. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Jakaś porada dotycząca nagrania i wyciągnięcia contentu? :)
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0 to skanujesz iso abgx360 z ustawieniem abgx360 na ustawieniu autofix level 3 i nagrywasz w imburn ihasem rev b lu eu. Oczywiście gra wymaga nagrywarki ihas bo ma Civ, po około 15min się wyłączy z błędem jak nagrasz zwykłą. A Content rozpakowujesz iso programem XBOX360 ISO Extract lub exiso-GUI i wgrywasz na pendrive lub dysk. Z tego co pamietam trzeba było chwile single pograć żeby można było DLC doinstalować.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Takim http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/ poradnikiem nagrywać?
     
  7. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak tym bez ihas nie pograsz zadługo, jak ci się chce bawić w 15min właczanie gry od nowa.
     
  8. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Mam iHas'a 124b z LT Max. ;)
     
  9. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To śmiało nagrywaj płyte z singlem, trzeba przejechać jakieś wyścigi. Póżniej w menu ci pokaże opcja instalacji DLC i to wszystko.
     
  10. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Już przepiszczałem przez abgx360 i wyskakiwał jakiś dziwny komunikat a powinien być: Topology data is currently verified
    Więc zastawiam się czy ten obraz nie jest źle przygotopwany..
     
Wczytywanie...

Poleć forum