1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 Porblem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kajman123, Kwiecień 2, 2012.

  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam nie oryginalną Forze 4 i bardzo często mi wyskakuje błąd że nie można odczytać dysku lub że mam przeczyścić płytę ściereczką czy to jest wina że płyta się źle nagrał czy dlatego nie pirat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli nagrywana zwykłą nagrywarką, nie ihasem, to normalne.
     
  4. michak80

    michak80 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem "na bazarze" Forza Motorsport 4 i mialem ten sam problem. Sciagnalem z netu, nagralem zwykla nagrywarka zewnetrzna i dziala bez problemu. Mam LT 2.0
     
  5. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja też mam LT 2.0 a czy nagranie jeszcze raz może pomóc?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, musisz nagrać ihasem jak chcez grać bez błędów
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ponoć jest na to system. W momencie jak gra zaczyna się wieszać a tekstury znikają, to wychodzisz z gry wchodzisz w Ustawienia Systemu->Pamięć-> i dajesz "usuń dane podręczne" - coś takiego. Odpalasz forze i grasz normalnie przez jakis czas.
     
  8. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale mi tekstury nie znikają tylko wyskakują komunikaty że nie można odczytać płyty albo że mam ją przetrzeć szmatką
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Odświeże temat bo nowego zakładać nie chcę. Mam samsunga z LT+ 2.0(dash 14719) i trzy razy nagraną Forze 4 zwykłą nagrywarką. Problem w tym, że działa normalnie tylko jak włącza się znaczek chyba Dolby Digital, ten po Turn 10 to w napędzie płyta skrzypi i wolniej się kręci(dalej strzelając, skrzypiąc). Póżniej jak już piszę Wciśnij A aby kontynuować to wciskam i coś zapisuje, i właśnie często podczas zapisywania wywala błąd ''Nie można odczytać płyty, Przetrzyj miękką sciereczką...''. Jak już wejdzie do gry jest już lepiej ale musiałem powyłączać muzykę bo się zacina przez nią gra, przez World Tour grać nie mogę bo głos lektora się tnie, i to jest największy problem - gdy wygram wyścig i wybiera się wygrane Auto to też się zacina i wywala błąd. Dzieje się tak na trzech płytach. Jest jakieś rozwiązanie problemu??
     
  10. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    @karolkici

    tak, trzeba kupić ihasa inaczej będziesz miał takie problemy.
     
  11. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Forza Motorsport 4 Porblem

    Skoro zaoszczędziłeś na piratach to musisz ta kasę zainwestować w ihas ;) lub też rgh i po problemie :p

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Ludzie, na datę jego postu popatrzcie :dejection:

    :p
     
  13. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Forza Motorsport 4 Porblem

    Zwróciłem uwagę tylko na datę użytkownika nade mną ;) pojawiło mi się w "nowych postach" wiec czytam temat

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
Wczytywanie...

Poleć forum