1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dreamcast, Grudzień 30, 2011.

  1. Dreamcast

    Dreamcast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grą forza motorsport 4, gra działa normalnie ale nie mam pojęcia jak zainstalować 2 płytę tak aby wszystkie auta były dostępne. Konsola jest po RGH, na dysku mam przekonwerowane oby dwie płyty. Pozdrawiam:)

    PS. proszę o szybką odpowiedź bo właśnie gramy i kumpel nie może wybrać swojego ulubionego civic'a :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W główny menu gry masz opcje instalacji drugiej płyty.
     
  4. Dreamcast

    Dreamcast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak wybrac tę 2 płytę skoro mam tylko jej obraz na dysku?
     
  5. maja1920

    maja1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świętochłowice
    Ja zrobilem tak pobralem druga plyte wypakowalem programem exiso,wypakowana plyte skopiowalem do folderu CONTENT na dysku Xa i wszystko smiga.Po wypakowaniu ma troche ponad 2Gb
     
  6. wiruspl

    wiruspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Sorki za odświeżenie tematu, ale również mam problem z wrzuceniem 2 płyty. Do którego dokładnie folderu wrzucić grę ? Próbowałem i do centent i do content/0000000000000000 (tu mam wszystkie gry) i do folderu z pierwszą płytka i nadal nie działa niestety

    Dzięki wielkie za pomoc

    Pozdrawiam EMiL
     
  7. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wrzucasz jako dlc do folderu content/00000000000000/45408910(numer title id forzy)/000000002 czy jakos tak (musisz dokladnie sprawdzic nazwy folderow bo pewnie sie pomylilem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum