1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4 Ultimate [PAL] (COMPLEX)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez t0tti89, Marzec 27, 2012.

  1. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem a mianowicie,nagalem ta gre wypalarka ihas 124b z wgranym xtreme burner maxem przepuszczone przez abx i ? wszystko pieknie dziala leczy gry nie moge zainstalowac na dysku bo w 48% wyskakuje mi komunikat ze gra moze byc porysowana bla bla bla... wiec nie moge jej zainstalowac na dysku a z plyty dziala normalnie,mam LT 3.0 i dasha 14699 wczesniej nagrywalem geras of war 3 i dziala normalnie zainstalowane...a forza nie ;/ w czym tkwi problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Nie dales weryfikacji w imgburn.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam to samo -> dałem weryfikację

    FOrza 4 1DVD poszło. 2DVD nie chce.
     
  5. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tyle ze mi dwie plytki sie prawidlowo wypalily w 100% ,gra dziala... ale nie moge zainstalowac jej na dysk ,moge grac tylko z cd ,wczesniej wypalilem gears of war 3 i dziala normalnie,liteon ihas 124b +xtreme burner max jest.. LT 3.0 jest...dashboard 14699 jest i na 48% prosze wyczyscic plyte scierka... co jest grane ?:)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na jakich płytach nagrywałeś? Były błędy podczas weryfikacji?
     
  7. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko verbatim ,nie nie bylo zadnych bledow,wszystko mam ustawione tak jak w Twoim poradniku w img burnie ,wczesniej przepuszczam przez abxa i nagrywam i tak jak pisalem powyzej geras of war 3 smiga z dysku i plyty normalnie forza natomiast tylko z plyty, nie mam szczerze pojecia bo sprawdzalem nie raz juz czy mam wszystko dobrze ustawione i niby jest ;/
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nagrywałeś na tych samych ustawieniach, to spróbuj nagrać na innym iHAS'u z LT MAX.
     
  9. bjkuba

    bjkuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest za edycja "Ultimate" ?

    To zawiera fury z dlc (aventador itp)?
     
  10. piz

    piz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Czy mógł by ktoś podrzucić spatchowany soft pod iHas'a 124B dla płytek Omega (RICOCHJPN D01-067)? Niestety przy nagraniu wyskakują błędy:

    [​IMG]

    Po naciśnięciu Ponów próbę jest to samo, kontynuuj daje:

    [​IMG]
     
  11. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. czarnuch

    czarnuch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukam wszędzie ale nie znajduję. Co jest w wersji ultimate dodatkowego????
     
  13. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W wersji Ultimate znajduje się 2 płyta zawierająca dodatki do gry, tutaj masz wszystko:

    Kod:
    http://www.xbox360iso.com/wu-forza-motorsport-t503703.html
     
  14. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma czegoś takiego jak Forza Motorsport 4 Ultimate... To o czym piszecie to DVD 2 standardowej, premierowej edycji.
     
  15. sebad

    sebad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja również miałem problemy z instalacją na hdd, ale pierwszy raz nagrywałem na Platinum z firmarem pod te płytki. Nagranie i weryfikacja przeszła w 100%. Instalacja stawała na 48%. Kupiłem verbatimki mkm003, wrzuciłem fv pod te płytki i gra się zainstalowała bez problemu. Grałem ok godzinki i śmiga aż miło. Nagrywałem z prędkościa 4x z włączonymi opcjami OPC, hyper tuning, online hyper..m oraz wyłączoną opcją overspeed.
     
Wczytywanie...

Poleć forum