1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez rafik14, Luty 15, 2013.

  1. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Witam. Przymierzam się do zakupu Forzy Motorsport 4. Widziałem że są tam dwie płyty. Kumpel mi powiedział że na drugiej są dodatkowe auta i trasy. W moim xboxie nie posiadam dysku. Więc czy aby grać normalnie w forze 4 musze zainstalować 2 płytę czy wystarczy na 1 grać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wystarczy 1 płyta ale dodatki możesz również zainstalować na pendrive
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zonk :D
    Myślę, że chyba on tego nie zainstaluje na pendrive, musi mieć oryginalny dysk X360.
     
  5. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Do zamknięcia, dzięki.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zainstaluje :)
     
  7. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    To jak zainstaluje na pendrive czy nie ? ;p
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    oczywiście, tylko dostosowujesz pendrive w ustawieniach konsoli. potem przy instalacji płyty wybierasz nie dysk twardy tylko pendrive i heja
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A czemu masz nie zainstalować :) Tak jak napisał z0nk31 pena musisz skonfigurować w x-e i będzie on jako dysk :) Jedynie co nie można zainstalować na pena to HD tekstury z Battlefielda 3, takie głupie rozwiązanie DICE.
     
Wczytywanie...

Poleć forum