1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport 4

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Yetan, Październik 9, 2011.

  1. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy jest w sieci jakis obraz FM4 PAL po polsku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie wydania forzy mają język polski. Obraz palowski masz na xbox360iso, kwestia kilku godzin i będzie na exsajtach i innych.

    Warto mieć na uwadze to że forza ma sprawdzajke na spójność danych i po jakimś czasie 2 wyścigi, 3, 5, 50 wywala komunikat o taki:

    [​IMG]
     
  4. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    hmmmm a to co wywala to wplywa jakos na gre ? czy pojawia sie komunikat i mozna grac dalej ?
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ehh to sa chyba jakies jaja?? to co po 2 wyscigach mzoe bcy tak ze na nowa trzeba wypalac heh
     
  6. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wywala do dasha.
     
  7. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    No tak, ale gra sie zapisuje i wywala do dasha i mozna grac dalej po ponownym wlaczeniu ?
     
  8. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, bez problemu.

    Tylko to są totalnie przypadkowe momenty, może wywalić przy pierwszym wyścigu, może na mapie głównej przed wyścigiem. Więc po -nastu próbach taka zabawa może znudzić :)
     
  9. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Lepsze to jakby w ogole nie dzialala co nie ?
     
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    albo to taka kopia..pozostaje czekac az pojawia sie wstawki scenowe
     
  11. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  13. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    widze ze z tymi Flashami sie rozszaleli jak przez ponad 2 lata ani razu nie flashowalem to etraz chyba co miesiac bede:)
     
  15. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  16. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  17. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Sorry, wprowadziłem w błąd. W WRC 2 wyskoczył komunikat o brudnej płytce. Wywaliło do dasha i poszło dalej normalnie.
     
  18. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    exsite.pl pojawiła się wersja PAL

    Forza Motorsport 4 Promo Edition (2011) PAL XBOX360-iND

    teraz to się zacznie... :p
     
  19. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na JTAGU gra nie bedzie robila problemow jesli uruchomimy ja w xexmenu przez default.xex. Bezposrednio z FSD moze wywalac te komunikat.
    Wie ktos gdzie sa zapisywane fotki z photmode? Idzie ze z JTAGa wyciagnac bez xboxlive?
     
  20. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    a ja gram na 2.0 w forze juz przejechałem z 30wyscigów i śmiga ;P;p idę dalej grac 3majcie się ;p
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ludzie nie bedzie nowego fw....abgx nowy bedzie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum