1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motorsport - xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stanislaw999, Styczeń 10, 2013.

  1. stanislaw999

    stanislaw999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy pierwsza wersja forza motorsport dostępna jest pod xbox360?
    Zassałem, w opisie było xbox 360, a abgx podaje błąd (nie pod 360 lub uszkodzony plik), obraz ma 7.28Gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jest to pewnie przerobiony obraz gry(Forza w tym przypadku:)) z Xbox'a 1 na Xbox'a 360. Aby działało musisz mieć oryginalny dysk HDD i nagrać na płycie DVD+DL. Nie wyszła na Xbox'a 360 tylko na starego X'a.
     
  4. stanislaw999

    stanislaw999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam oryginalny dysk, czyli mam nagrać normalnie jak wszystkie inne tytuły tylko nie przepuszczać przez abgx?
    Później przekopiować płytę na hdd?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. stanislaw999

    stanislaw999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki, dzięki za wytłumaczenie
    jeszcze tylko jedno z ciekawości, po co w takim razie potrzebny hdd (powołując się do poprzednich wypowiedzi)?
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    na hdd instalujesz emulator
     
  8. stanislaw999

    stanislaw999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już miałem pytać o emulator, ale znalazłem że sam się zainstaluje :)
    Dzięki za wyrozumiałość, pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum