1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motosport 3 -problem z wejsciem na witryne

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez boss83, Październik 23, 2009.

  1. boss83

    boss83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pawłowice
    Witam dzis postanowiłem zagrac se Forze Motosport 3

    che wejsc witryne i kupic np samochód wyskakuje mi takie pytanie

    Przywilej zablokowany :
    Ta opcjia jest zablokowana zgodnie z ustawieniami kontroli rodzicielskiej xbox live

    Wiecie o co tu dokłądnie chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shadowwpr

    shadowwpr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    Siemka ja mam identyczny problem gra nie chcę mi się połączyć z witryną. A ustawienia filtra mam wyłączone. A jak przelogowałem się na inny profil to wszystko ok było;/ wie ktoś jak temu zaradzić?
     
  4. boss83

    boss83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pawłowice
    siema ustaw jeszcze raz konfiguracja wstepna w ustawieniach konsoli jak to ustawisz wejdziesz na witryne ja tak zrobiłem pozdro
     
  5. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czesc, rowniez mam problem z gra llecz innego typu, po wlozeniu cd 1 prosi mnie o wrzucenie cd2, nie stety xbox chce abym pliki z cd2 wgral na dysk konsoli i tu jest problem poniewaz mam tylko 170mb wolnego miejsca gdyz mam najprostszą wersje xboxa, da sie cos z tym zrobic moze wrzucic na pendrajwa?
     
  6. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    On ci nie każe... Klikasz że nie chcesz i tyle. CD2 to Bonus, który dodaje nowe auta.
     
  7. CRAZY ABDULLAH

    CRAZY ABDULLAH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    tony.sanchero jaką masz konsole przerobioną czy tez nie ??? Pzdr
     
  8. LMen

    LMen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie o problem z wejściem na witrynę. Ma ktoś jeszcze taki dziwny problem. Ja już chyba wszystko robiłem. Konfigurowałem wstępnie chyba ze 20 razy, wyłączałem włączałem te ustawienia rodzinne i nic. Kurde szkoda by było stracić taki fajny element tej wspaniałej gry. Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum