1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza motosport 3 pytanie :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel_66, Luty 11, 2010.

  1. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    siemka mam pytanie odnosnie tej gry...:D:D:D:D:D otoz nie wiem jak stworzyc pierwszy film....:mad::mad::mad::mad:jak ktos wie niech pomoze ....:eek: pozdro ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprecyzuj trochę ocb?
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wejdź po wyścigu w powtórke i zapisz ją.
     
  5. Thaw17

    Thaw17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Jak nie macie pojęcia to nie nabijajcie postów. Zrób tak, zapisz replay. Wejdź w niego, aby go obejrzeć i tam na dole w tym pasku powinno być coś typu "stwórz film". Podejrzewam, że chodzi o Achivementa, tak zostanie on odblokowany. Wiesz co robić jak pomogłem?
     
  6. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    dzienx dziala :):):) i mam jeszcze jedno pytanie....czy da sie jakos usunac aktualizacje ??? /....bo pobralo mi z liva i zmienil sie jezyk z pol na eng....nie zeby mi to przeszkadzalo....ale przyzwyczailem sie do polskeigo....:p:p:p
     
  7. 1jedrzej1

    1jedrzej1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    no właśnie podpinam się pod pytanie, czy da radę wrócić do języka polskiego?
     
  8. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Kiedy niby wyszła ta aktualizacja? o_O Ja grałem jeszcze wczoraj wieczorem i nic mi nie miałem żadnej aktualizacji.
     
  9. 1jedrzej1

    1jedrzej1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    jeśli chodzi o mnie to sprawa wygląda dokładnie tak:
    miałem Forze na starym profilu (USA) i wszystko było po polsku
    odpaliłem dzisiaj grę na innym, nowym koncie i szczerze nie wiem czy zainstalowała się aktualizacja, ponieważ znajomy uruchamiał grę, sam nie wiedział co instaluje, jak przyszedłem to był w jakimś dziwnym menu (coś po angielsku i do wyboru sign in albo don't sign in)
    od tego czasu mam po angielsku na obu dwóch kontach

    cóż się mogło stać, skoro to niby nie była aktualizacja, konto pierwsze mam na USA a drugie na UK.
     
  10. Bezelek

    Bezelek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    również mam pytanie a właściwie to pytania:
    na płycie 1 jest single player a na 2 multi ?? Jeśli tak to niema potrzeby ściągania obydwu płyt? Jest opcja gry na podzielonym ekranie?
    z góry dzięki za odpowiedzi na pytania
     
  11. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na pierwszej płycie masz muliti i singiel ekran jest podzielony druga płyta inne tory i wózki również więc jeśli nie czujesz potrzeby nie musisz ściągać 2 płyty .
     
  12. maklerx

    maklerx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pierwszej płycie znajduje się gra, a na drugiej dodatkowe auta i trasy.
     
  13. Jakuz

    Jakuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche nie na temat ale nie chce zakladać nowego tematu: Jak włączyć ten podzielony ekran? Czy trzeba mieć na drugi kontroler utworzone konto na Xbox'ie? Czy może jakiś path?
     
  14. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    Byc może tak że trzeba zalogować drugi kontroler, i wejść w multi i tam będzie na split screen. Nie jestem pewien nie grałem na podzielonym, ale podobnie było w DIRT z tego co kojarzę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum