1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Motosport 4

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Styczeń 22, 2012.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Mam problem z graniem w tą grę, ponieważ po kilku minutach gry wyskakuje błąd, który wywala mnie do głównego menu. Dodam jeszcze że drugiej płyty nie mogę zainstalować na dysk a pierwszą mogę ale nie mogę usunąć z dysku bo wyskakuje błąd.A formatu nie chce mi się robić bo będę musiał instalować z 10 gier... Jak ktoś wie jak to naprawić proszę o szybką odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    musisz mieć kopie ihas i oflagowało ci konsole ,z zwyklej wyrzuca do dasha
     
  4. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Czyli że mam bana?? Zapomniałem napisać ze mam LT+2.0
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na live dostaniesz raczej duże prawdobnieństwo
     
  6. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Ja ciągle offline gram. I dlaczego mi ten błąd wyskakuje w czasie gry?
     
  7. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Nadal nikt nie wie jak ominąć ten błąd?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do Forzy 4 koniecznie trzeba mieć iHASa i Verbatimy, dlatego, że ma CIV, więc grę nagraną na zwykłej nagrywarce będzie wywalało po kilku minutach i może wystąpić problem z instalacją na dysku.
     
  9. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Czyli trzeba koniecznie nagrywać na płyty Verbatim?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    verbatimy nie koniecznie bo do ihas jest soft na kilka rodzajów nośników a forza 4 nie nagrana ihas flaguje konsole i wywala do dasha i to jest jedyna gra z CIV
     
  11. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    W skrócie:
    - musisz się zaopatrzyć w nagrywarkę LiteON iHAS x24B ( koniecznie wersja B! )
    - wgrać do niej iXtreme Burner MAX
    - zaktualizować FW napędu do wersji LT+ v3.0
    - przepuścić FM4 przez abgx 1.0.6
    - ponownie nagrać iHASEM na odpowiednie płytki

    Poszukaj dobrze na forum. Zajmie Ci to nie więcej niż 30min, a dzięki temu unikniesz problemów z graniem. ; )

    BTW. Twoja konsola została oflagowana, tzn. że jest spora szansa na to, że gdy podłączysz się do XBL, dostaniesz bana.
     
  12. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Dobra dzięki. Obejdzie się z tą forzą 4. Bana mam nadzjeje ze nie dostane bo nie wchodze nigdy na live
     
  13. zlowik

    zlowik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłącze się do tematu żeby nie zakładać nowego.

    Mam problem, jestem w lidze mistrzowskiej (to chyba 4 od końca) i jakoś na 3/17 z torów mam zagrać i wyskakuje mi że nie mam żadnego auta do tego rodzaju wyścigu, żeby takowe zakupić.

    Problem w tym że nie pokazuje mi się jakie przedemną wyścigi i jakie auto jest mi potrzebne, można to jakoś sprawdzić ? jest jakiś spis wyścigów ?
     
  14. Czarex249

    Czarex249 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @REF Mam taki sam problem :(.
     
Wczytywanie...

Poleć forum