1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza przenoszenie zainstalowanej gry ban i dlc :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sobek000, Styczeń 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam taki problem. Jak kiedyś grałem online w forzę 3 ze ściągniętymi samochodami wszystko było cacy. Grę mam zainstalowaną na dysku usb 20gb. Jeśli zainstaluję grę na dysku normalnym z xboxa to gra nie ogarnia save ponieważ jest za nowy i gra wymaga aktualizacji. Z zainstalowanej gry na dysku usb chodzi normalnie czy muszę przenieść forzę z dysku 20gb na dysk xboxa przez kompa i adapter?(nie chcę patchować przez neta ponieważ już mam flagę) Mam jeszcze jedno pytanie jak kupię forzę 4 z kodem na dodatkowe trasy i fury jeśli go wykorzystam to będę mógł tylko raz je ściągnąć, czy zawsze na mojej konsoli z mojego profilu będę mógł je pobrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Kod wykorzystujesz na gametaga (profil) nie na konsole, zawsze go raz wykorzystanego ponownie pobierzesz na swoim profilu
     
  4. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za informacje. Mam jeszcze takie pytanie gdy dostanę bana to banowana jest sama konsola czy konsola i mój profil?
     
  5. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Są dwa osobne banowania - na konsole za przeróbkę,
    na profil za choćby używanie nonjtag lub modyfikacje niedozwolone profilu
     
  6. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki za odpowiedź panie up pytam dlatego ponieważ do profilu mam przypisane parę dlc i szkoda było by je stracić.


    Ps. czy kazdy dlc da się dodać wrzucając z kompa na dysk w odpowiednie miejsce?. Z forzą mi działa jednak ten dlc co dorzuciłem był już ściągany w moim profilu.
     
  7. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    DLC jest sparowane z konsolą, więc tak, możesz sobie wrzucać po USB, ale pod warunkiem, że było wyciągnięte z tej właśnie konsoli. A bana za flagę się tak łatwo nie dostaje, ludzie na oryginałach też mają flagi przez zjechane lasery/płyty. Dopiero spora ilość nieudanych prób odpalenia gier AP2.5 MOŻE spowodować flagę, ostatnio mówił o tym nawet TeamXecuter. Sam znam kilka osób, które ciągle grają online z flagą i to od dawna i nic im nie jest, także nie pękaj jeśli masz LT+ 3.0 ;)
     
  8. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam lt+2.0 ale szczerze to internet w konsoli był mi tylko potrzebny po to aby zaktualizować forzę 3jkę ponieważ save wymagał nowszej wersji. Ściągnąłem car packa i track packa do forzy 4. Zresztą i forzę 3 i 4 mam oryginał, niewolno okradać autorów szczególnie gdy ktoś zrobi tak prze kozacką gierkę jaką jest forza :p
     
  9. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze gadasz :] Właśnie się zastanawiałem jak to zrobiłeś, że ci Forza 4 działa po updacie z XBL z LT+ 2.0, ale z oryginałką to zrozumiałe. Polecam multi w Forzy ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum