1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jareczek17, Październik 5, 2012.

  1. jareczek17

    jareczek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowym użytkownikiem, szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie- otóż Forza na LT2 działała bez problemów po wgraniu Lt3(fifa działa normalnie) wyskakuje błąd, że nie może odczytać formatu płyty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    gry xgd3 nagrane pod lt 2.0 nie działają na lt 3.0
    gry xgd3 nagrane pod lt 3.0 nie działają na lt 2.0
     
  4. jareczek17

    jareczek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za szybką odpowiedz to wypale pod lt3 ale to troche dziwne bo pozostale gry dzialaja normalnie(dlaczego?) nie wiem co z MW3 bo tez jakis blad mi wyskoczyl po wgraniu dasha nowego.
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Pamiętaj żeby FM 4 nagrywać iHasem.
     
  6. jareczek17

    jareczek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem dzieki za info pozdrawiam. Jeszcze z ciekawosci jakby mi ktos odpowiedzial na pytanie z wczesniejszego postu
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Fifa 12 (stawiam, że tą masz) z tego co pamiętam jest grą xgd2 a one działają niezależnie od tego na jaką przeróbkę są nagrane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum