1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forzamotorsport 4 Problem prosze o pomoc! :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez millo1986, Listopad 1, 2012.

  1. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam problem z działaniem tej gry. Mam przerobke lt 2.0 . nagrywam wszystkie gry tak jak nauczylem sie z poradników..ale głownie z tego jak nagrywać gry na konsole xbox 360 ? - YouTube " Dla LT+3.0 jest Overburn a dla 2.0-Truncate. ". Na poczatku nie wiedzialem jaka mam przeróbke nawet wiec jak nagrywalem pierwsza plyte to wybralem Overburn (program imgburn) . Płyta nie chodzila.. wiec jeszcze raz wypalilem gre ale juz wybralem Truncate. Od tej pory wszystkie gry mi tak nagrywam no i chodza. Wypalilem tez tak forze i tez wszystko fajnie.. ale gra jak troszke pochodzi to wyskakuje kominikat ze moze byc brudna plyta albo ze porysowana . do tego lubi sie przyciac. pytanie czy sprobowac nagrac gre na verbatimie.. ? czy moze cos w konfiguracji abx360 zmienic albo w imgburn? ps. wszystkie gry wypalam na platinum. Mam nagrywarke lite on z ihasem.?? prosze o jakie pomocne podpowiedzi. Jestem nowy wiec staralem sie to jakos mniej wiecej opisac. pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagraj na verbatimie ... też miałem takie problemy niestety moja nagrywarka też nie chce innych płyt :/
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    żeby ta gra działała musisz wypalić Ihasem z wgranym LT MAX, bo gra ma CIV.
     
  5. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok sprobuje na verbatimie. a co do tego lt max..to skad to sciagnac ?
     
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Forzamotorsport 4 Problem prosze o pomoc! :)

    masz nagrywarke ihas 124B?

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum