1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Free DRM - pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PidzamaSGaming, Listopad 3, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Witam
    Mam pytanie : czy aby uruchomic grę Free DRM na nieprzerobionej konsoli (np. Walking Dead) to trzeba pobrać specjalną wersje tej gry czy każda wersja bedzie dzialac (bez bana oczywiście) ?
    Prosze o pomoc.

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skyDragon

    skyDragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    212
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kęty
    Jaką specyjalną wersje? Jeżeli gra nie posiada zabezpieczeń drm to powinna hulać na nieprzerobionej. Po prostu ściągasz gre z neta, zrzucasz na pendriv'a np. programem horizon, przenosisz na dysk konsoli i grasz.

    Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A spoko, dzieki.
    Myślałem prze jest oddzielna wersja, skonwertowana po to, by grac na przerobionej.
    Czyli nie dostanę bana?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. skyDragon

    skyDragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    212
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kęty
    Tego to ja ci nie powiem, ale ia grałem w gry bez drm i bana nie dostałem.

    Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A to może jednak nie będę ryzykował
    Dzięeeeeki
     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma bana za gry drm free.
     
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A ktos grał tak w walking dead?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja grałem. Ale 1 sezon trzeba mieć bo on ma drm a inne są free drm
     
  10. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Wiem,wiem , 1 sezon jest za free w marketplace :p
    Dobra,już mam
    Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie :D
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie stanie się nic.
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wszystko to było już .. szukać!
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. klaudia2697
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    312
  2. gzyho
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    227
  3. LukasB
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1178
  4. Ganath
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    464
  5. linonr1
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    557
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum