1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Free maps by mexican

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Eric6666, Wrzesień 14, 2010.

  1. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się komuś to zainstalować offline?
    YouTube - FREE MAPS BY MEXICAN TUTORIAL 2
    są to mapki do mw2.

    Jeżeli to mam parę problemów, a mianowicie nie pojawia mi się download content ( 2 część tuto) i stoję w miejscu. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  4. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to mam pytania .
    zrobiłeś to offline bez jtaga tak? ( tak dla pewności . )
    wgrałem te 2 mappacki simulu i resu, a mimo to jak wchodzę w cod mw2 to nie wyskakuje mi w multiplayerze, że mam "new" w download content ( Ps. po polsku mam grę . może to ma znaczenie? )
     
  5. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co czytałem wcześniej to tą metodą nie da się wgrać contentu na zbanowanej konsoli (offline).
     
  6. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsolę mam niezbanowaną. Wchodzą w pamięć to widzi mi te 2 mappacki itd. mam też te 2 profile do mapacków, ale jak wchodzę w grę to jakby mi ich nie cyztało
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    ziomuś.
    Właczasz mw2, wylgowywujesz sie ze swojego profuilu, logujesz na dlc1, klikasz na xbox live, logujesz an dlc2, klikasz na xbox live, logujesz na swoj profil. Musi dzialac. Mi działa.
     
  8. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kj5 : no, ale co ja ci poradzę, że wszystko tak robie a ich nie ma? może mappacki czy dlc trzeba jakoś włączyć? bo map do cod waw mi też nie czyta;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum