1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Free60: Homebrew Hack - czyli kompletny hack X360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez offtopic, Sierpień 12, 2009.

  1. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    - działa na wszystkich wersjach konsol, tzn. xenon, zephyr, falcon, opus, jasper
    - wymaga wersji dasha starszej niż 849x - ostatni update
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Szybko to napisaliście, jak już ludzie aktualizowali na nowy dash .
    Jak dla mnie ciekawa rzecz, ale sam już mam nowy, także kicha...
     
  4. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    heee... nawet nie wiem o co biega :p Ale jak to dotyczy starszego dasha to co z tego jak większość ludzi juz zainstalowała nowy?
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak o tym przeczytałem wczoraj to się bardzo wkur..zyłem. :p

    Z xboxhacker.net

    EDIT:
     
  6. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja nie mam najnowszego dasha i nie aktualizuję narazie :) Mam nadzieje że coś się uda im zrobić i będzie Linux na Xa :D Ale było by fajnie:yeye: Był by PC-konsola, idealne rozwiązanie!
     
  7. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Ja też nie zaktualizowałem :D Bardzo się z tego ciesze ^^ Przyda mi się wreszcie ten 120gb dysk w konsoli :)
     
  8. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    i tak bedziecie musielie zaktualizowac wraz z wydaniem nowych gier
     
  9. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    ten hack to jest niezwykle przydatny - nic na niego nie ma, pewnie ban na live od strzała po podłączeniu i tak jak mówił przedmówca większość nowych gier za miesiąc zażąda update
    wątpię żeby sprawa poszła dalej - no ileż osób będzie zainteresowanych skoro konsole już mają nowy dash
    hack byłby w miarę skuteczny gdyby update konsoli nie miało na niego wpływu
    dopóki nie zrobią modchipa z zewnętrznym kernelem to czarno to widzę
     
  10. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A na czym polega ten hack bo ja zbytnio nic nie rozumiem :)
     
  11. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Może ktoś przetłumaczy ten tekst?
     
  12. skarab

    skarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3city
    Ja mu wierze bo kolega ma naprawdę pojęcie o X'ach jak mało kto ;)
     
  13. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    jedno a to samo gadają od 5 lat i praktycznie nic się nie zmieniło
     
  14. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    Powiem tyle. Zajebiscie. Potem zrobie screeny i all :)))
     
  15. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Odpaliłeś to? I jak to działa? Czekam na potwierdzenie bo sam mam chętkę aby to zainstalować :D
     
  16. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    Filmik przedstawiajacy botowanie

    YouTube - new jtag hack booting off a Cygnos360 NAND


     
  17. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    czekamy na screeny


    ps myślę że na tym się to skończy nic więcej nie da się potem zrobić,albo nikomu nie będzie się chciało z tym robić
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak samo jak na pierwszym xboxie się skończyło - ludzie nie piszcie bredni. XBMC HD i do przodu. :D
     
  19. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    to nie są brednie tylko tak jest ludzie,od kiedy już można uruchomić linuxa??hoho sporo już tego czasu mineło i co dalej nic.
     
  20. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Napisz mi teraz na jakich konsolach można było uruchomić linuxa.
     
  21. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    dobrze nie pamiętam ale chyba na starszych wersjach i starym karnelu ale co to ma do rzeczy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum