1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Freestyle 3 Web UI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jacek6663, Listopad 17, 2013.

  1. Jacek6663

    Jacek6663 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakie jest hasło do Freestyle 3 Web UI te mi nie wchodzą fsdhttp xbox360 f3http nic nie zmieniałem gdzieś znalazłem w necie i wszedłem raz sa jeszcze jakieś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Standardowe login i hasło to : "f3http" na 100%

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Jacek6663

    Jacek6663 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    za cholerę nie mogę się wbić można jakoś inaczej się tam dostać może na konsoli coś ustawić hasło i wtedy spróbować ale jak ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź w ustawienia systemowe FSD i w zakładce Security będziesz miał opcję Enable HTTP Server (musi być zaznaczona). Jeżeli jest to na dole będziesz miał opcję Disable HTTP Authentication, zaznacz ją i nie będziesz musiał się logować tylko od razu będziesz na Web UI zalogowany.
    Jeżeli jednak chcesz się logować to odznacz tą opcję Disable.. i wyżej będziesz miał 2 opcje: Set HTTP User, Set HTTP Pass. Tam ustawisz własny login i hasło do logowania.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Jacek6663

    Jacek6663 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o to chodziło nie mogłem sie wbić bo w haśle miałem z 20 cyfr nie wiem skąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum