1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Freestyle dash 1.20 jak to uruchomić ???

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez RossiQ, Czerwiec 20, 2010.

  1. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Brakuje mi już sił. Mam 2 dyski jeden 250GB zrobiony tak aby chodził pod xboxem. 3 partycje 0,2,3. Mam też 60 gb FAT32 wgrywałem w różne miejsca tego freestyle dash i nic nigdzie go nie widzać. Mam XBR wiec emulacja dash 2.0.8xxx. Błagam pomóżcie bo nie mam pojęcia jak to uruchomić. Coś czytałem o jakimś skrucie ale gdzie na jaim dysku na jakiej partycji. AAAAAAAAAAAA POMOCY :(:(:(:(:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    quick boot zrobić skrót wskazać nim gdzie plik jest na dysku konsoli. Wygenerowany plik do content. Można też wgrać patch region free+plik do autostartu freestyle(edytować pliczek ini) Wrzuć sobie na początek xexmenu 1.1 do content będziesz miał już przynajmniej menedżera plików
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    I tak na przyszłość. Do xbr nie trzeba przygotowywać hdd. Wkladasz do kieszeni odpalasz konsole i normalnie formatujesz dysk.
     
  5. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra odpaliłem freestyle z dysku USB przy pomocy xexmenu wypalonego na dvd bo innaczej nie umiem. W jakich katalogach maja byc gry pelne i arcade tak aby freestyle widzial gry bo w zakladkach nic nie ma??
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Freestyle na początku wyszukuje gry z dysku. Lub zrób to za pomocą programu w PC- FSD Indexer
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    gry - folder "games" i folder z grą
    gry arcade - folder "content" i dalej folder z grą
    programy - folder "apps"
     
  8. pluskwa

    pluskwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    gry przerabiasz programem iso2god iwklejasz je na dysk do folderu hdd1/content/0000000000 tak samo gry arcade
     
  9. virusek

    virusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Podepnę się pod temat ale z innym problemem :) Kiedyś chyba czytałem na forum o tym ale nie mogę teraz tego znaleźć. Posiadam dysk 20gb z wgranym na nim FD 1.2 oraz zewnętrzny na USB z grami. Chcę teraz wgrywać DLC. Wszystko pięknie ściągam z XBOX-SKY, działają. Ale nieuchronnie kończy się miejsce na dysku 20GB :) Czy jest taka możliwość aby DLC wgrywać także na ten dysk zewnętrzny ?
     
  10. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pluskwa miał racje arcade i pelne gry co content/0000000000000000/
    Acper tez freestyle wykryl i posegregował gry.
    Dzieki za porady. Mam tyylko problem z tym quickbootem bo nie mam pojecia jak to zrobić, ale tym bede sie martwił jutor jak zrobie flash do freeboota.

    Przy ookazji co to DLC ?? :)
     
  11. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    a to juz zależy co zrobisz z iso gry. Mozna iso2god ale można też inaczej.

    DLC - downloadable content, dodatki do gier z xbox live
     
Wczytywanie...

Poleć forum