1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Freestyle Dash nie widzi gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SimonX360, Maj 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SimonX360

    SimonX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam następujący problem, FSD nie widzi gry/gier w zakładce "Xbox 360 Games" , kopia gry została zrobiona w Iso2God i działa uruchomiona w File Menadżerze, lecz nie w ww. zakładce (w ogóle jej nie widzi). Folder z kopią tak jak było to napisane w poradniku wrzuciłem prosto na dysk(HDD1). Folder z kopią wygląda tak 00007000 a w środku dwa pliki jeden folder z dłuugą alfanumeryczną nazwą i jeden plik z podobną alfanumeryczną równie długą nazwą. Czy wrzucam to do złego miejsca?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filemon

    filemon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj zwiększysz scan depth (głębokość skanu) w ustawieniach fsd 3
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Settings -> Content Settings -> Menage Game Patch
    i tutaj ustaw ścieżki.
     
  5. SimonX360

    SimonX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki filemon i adamrz, problem rozwiązany :calm: , temat uważam za zamknięty,
     
  6. michalg85

    michalg85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem jakiś czas temu przestało widzieć nowo dodawane gry a mam juz ich 11 i w nie mogę grać bez problemu zastosowałem się do powyższych rad i nic się nie zmieniło za pomocą iso2god przerabiam potem za pomocą pena wgrywam a ani w liście gier się nie pojawia ani z pen drive też nie widzi nawet gdy tam ustawiam ścieżkę
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dajesz scan po dodaniu gierek?

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. michalg85

    michalg85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A trzeba go robić ręcznie do poprzednich gier nie musiałem ,wiec jak go zrobić ? a i odkryłem ze na padzie klikając znaczek x-boxa potem wybieram file browser i tam wchodze w gry i moge odpalic kazdą skopiowaną a w menu ich nadal nie widac
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum