1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Freestyle Dash" po Polsku

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kukiz, Wrzesień 3, 2011.

  1. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam
    Od niedawna ciesze się jtagiem którego sam wykonałem bez większych problemów.

    Ale trochę uwierał mnie FSD po angielsku dlatego postanowiłem sam go przetłumaczyć. Sam proces tłumaczenie problemu nie robi lecz problem jest w sensownym przetłumaczeniu. Po prostu nie mam pomysłu jak przetłumaczyć niektóre zwroty.

    Podaje tutaj owoc mojej współpracy z google tłumacz. Plik waży 13MB i jest wykastrowany z wszystkich tapet i innych ikon aby łatwiej bo było obrabiać.

    Po skończeniu tłumaczenia wpakuje mnóstwo tapet, ikon i innych. Podejrzewam że plik urośnie do tych 200-300 MB

    Download kukiz.xzp for free on Filesonic.com

    Plik wkleić do folderu Hdd1/Freestyle Dash/Skins i załadować go w FSD.

    Jeśli ktoś chciałby pomóc podaje plik w Excelu z ze wszystkimi zwrotami z FSD. Obok nich trzeba wpisać tłumaczenie.

    Download for free on Filesonic.com
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dobra robota. Trochę poprawek i będzie dobrze.
    Sam pewnie widzisz co jest nie teges , więc nie będę wytykał błędów.
    Czekam na efekt końcowy , choć mi ENG nie przeszkadza , PL będzie lepszy.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mialem sam to zrobic, lecz czasu ciagle brak. Nowa wersa juz sie szykuje

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Akir a wiesz jak edytować sam dash czyli przesunąć jakiś przycisk bo napis w PL się nie mieści.
    Na przykład tutaj:

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No trzeba programowac przesunac wszystko. Bo ilosc znakow za duza.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tym programem co tłumaczysz, jest opcja przesuwania przycisków na wszystkich kartach. Nie trzeba wtedy przesuwać po kolei.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A tak się skromnie spytam w którym miejscu?
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    dashlaunch
     
  11. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak masz najnowszego freeboota czyli z dashem 13599 to musisz zainstalować DashLaunch v2.23 bo tylko ten obsługuje dasha 13599.
    Potem w głównym katalogu dysku twardego tworzysz plik o nazwie launch.ini o treści:

    Kod:
    [QuickLaunchButtons]
    Default = Hdd:\xxx
    [Settings]
    nxemini = true
    pingpatch = true
    gdzie xxx to ścieżka dostępu do pliku xex FSD
     
  12. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To nie pisz że masz najnowszego! Tak ciężko wpisać w Google i sprawdzić jaka teraz jest najnowsza wersja.
     
  13. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie folder tylko do razu na dysku plik ini i treści którą podałem
     
  14. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    pamiętaj, że JTAG a Reset Glitch hack to co innego
     
Wczytywanie...

Poleć forum