1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Freestyle Dash v1.02

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mentes, Styczeń 28, 2010.

  1. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    Witam dzisiaj na Xbox-Scene pojawiło się coś takiego:

    [​IMG]

    z opisu wynika,że fajna rzecz bo nie dość ze nam obrazek gry się wyświetli to i screny gry ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ta wersja jest już ok. Znacznie poprawiono prędkości w FTP, indexer już poprawnie wyszukuje okładki i screeny. Jeszcze niech tylko dodadza menadzer plików i możliwość ripowania gier na dysk to xexmenu zrobi wypad z mojego dysku.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    MA funkcję odpalania gier aracde z innego źródła niż hdd? pendrive ,hdd usb?
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Tak ma. To jest jak do tej pory najlepsza alternatywa dla nxe.
     
  6. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie znalazłem konkretnych informacji ale zakładam, że ten dash też zapewne wymaga Jtag ?
     
  7. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mógłbyś powiedzieć jak to działa? i jakie wiążą się konsekwencje z wgraniem tego do konsoli?
     
  8. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    to tak panowie,żeby to działało musicie mieć homebrew.
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywista oczywistoscia jest ze do tego trzeba mieć jtaga.

    A jak działa i co z tego masz to jest w pierwszym poscie.
     
  10. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    jest już Freestyle Dash v1.03
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Zgadza sie juz jest ;)

    [​IMG]
     
  12. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Ktoś już testował panowie ?? jak się spisuje , co ma nowego
     
  13. rOosa

    rOosa Banned

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy to oprogramowanie działa na takiej samej zasadzie jak Ixtreme, czy jest to aktualizacja którą mogę sam zainstalować? I co potrzebuje żeby takie oprogramowanie "wrzucić" do mojego klocka? Dodam tylko ze mam X`a z Ixtreme 1,6. Sory za takie błahe pytania, ale jestem zielony w tych sprawach, a zainteresowało mnie granie z nośnika. Z góry thx za odp. Pozdrawiam!
     
  14. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Może bys tak przeczytał temat. Wtedy byś wiedział.
     
  15. filip2012

    filip2012 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy te oprogramowanie można wgrać samemu w domu a jeżeli ta to jak i czy jest potrzebne to tego jakieś specjalne urządzenie? Proszę o odpowiedzi !!:D
     
  16. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Bosz... dziwić się, że poradniki zablokowali. Czytaliście pierwszy post!? Tylko dla homebrew.
     
  17. rOosa

    rOosa Banned

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki, naprawdę pomogłeś. Omg. Piszę, że jestem zielony w tych sprawach i to co napisałeś to dla mnie tylko jakieś ang słówka. Grzecznie proszę o wyjaśnienie. Jak nie chcesz odpisywać to nie pisz nic. Pozdrawiam!
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz miec dash nie wyzszy jak 7371 i zmodyfikowac nand, czyli polutowac kable do konsoli, zrobic odczyt i zapis pamieci.
     
  19. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Bez chipa cygons sie tez nie obejdzie :D ( jeżeli chodzi o dual kernel)
     
  20. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tak jak poprzednio nie widać screnów z gier w tej wersji. Bynajmniej u mnie. Poprawione jest przynajmniej działanie lekko. Nie zawiesza konsoli od razu jak poprzednim.
     
  21. Dafne

    Dafne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie nie działało ale...

    Już działa. Usunąłem po wczytaniu do indexera w katalogu fsdata plik contnent.xml - wygenerowałem go na nowo i śmiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum