1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Freestyle

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nowy22, Maj 2, 2014.

  1. Nowy22

    Nowy22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam taki problem że przez przypadek skasował się Freestyle 3 i teraz jak odpalam konsole to nie działa znalazłem poradnik jak wgrać nowego Freestyle 3 ale gdy odpala xexmenu i daje kopiuj Freestyle to nie pokazuje gdzie bo nie mam dysku wewnętrznego tylko 4 gb jak by ktoś wiedział proszę o porady?? z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przez xexmenu nie wgrasz. Wrzuć sobie na swoj hdd usb.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Nowy22

    Nowy22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czyli mam zastąpić dysk wewnętrzny dyskiem zewnętrznym usb tam utworzyć jakiś folder i tam skopiować ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak to nie pokazuje gdzie w xexmenu ?? - jak dobrze pamiętam to RB i LB się przechodzi po zakładkach w xexmenu, później lewo/prawo wybierasz pamięci.
    Jesli masz jakiś dysk zewnętrzny to na pc skopiuj FSD na niego... później edytuj plik launch.ini, lub ustaw w dashlaunch'u , jeśli chcesz aby FSD uruchamiał się ze startem konsoli.
     
  6. Nowy22

    Nowy22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak odpalam xexmenu i przeskakuje LB i daje kopiuj FSD i przeskakuje na pamięć to mam tylko coś takiego jak Flash to to jest ta pamięć konsoli
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No raczej.
     
  8. Nowy22

    Nowy22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czyli tam mam to skopiować
     
Wczytywanie...

Poleć forum