1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FreestyleDash - problem, oraz kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartibarti, Listopad 7, 2012.

  1. bartibarti

    bartibarti Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    jestem szczęśliwym posiadaczem XBOX 360 RGH i mam mały problem,
    jestem ogromnym fanem CoD BO i gdy tylko usłyszałem że do gry na RGH jest potrzebny nowy Dashlaunch postanowiłem go zainstalować,
    lecz tutaj kryję się cały problem przed próbą instalacji wszystko było ok, listę gier miałem w głownym menu w zakładce GRY XBOX.
    A teraz mam następujący problem,
    najpierw próbowałem zainstalować Dashlaunch 3.03 - lecz coś mi to nie poszło i zainstalowałem jakiś tam inny FSD i miałem wszystko ok po za jednym małym "ale",
    nasiskając przycisk X na padzie nie wchodziło mi do tego "menu" gdy go przytrzymałem mogłem wyłączyć konsolę i pada, natomiast do menu wejsc nie moglem, no to poszedłem dalej i coś pokombinowałem i teraz mam znowu FSD 2 coś, ale niestety juz nie mam go po polsku i nie wyszkuję mi wszystkich gier przedtem w menu miałem 74, a teraz mam 64. Ale to nic, tutaj piszę z prośbą o pomoc w następującej kwesti
    chciałbym żeby mi ktoś wyjaśnił co mam zrobić żeby działał mi nowy Black Ops, jak mam wrzucić tego Dashlauncha? Bardzo proszę mnie nie odsyłać do innych podobnych tematów bo próbowałem już wielu sposóbów lecz żaden mi nie pomógł, niestety nie posiadam pendrive - gdzieś mi się zapodział i nie chce mi się szukać bardzo proszę mi wyjaśnić krok po kroku jak mogę wrzucić nowego Dashlauncha poprzez Dysk Twardy zewnetrzny na którym mam RGH, po prostu użyje go jako pendrive, wrzucę gdzieś tam ten FSD i zainstaluję, próbowałem już na kilka sposóbów lecz niestety żaden nie pomógł, bardzo proszę także o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie: "Czy mogę przypadkowo usunąć przeróbkę bawiąc się tymi FSD, Dashlaunchami itp?"
    Moje ostatnie pytanie brzmi następująco, jak wrzucić okładki gier nie używając połączenia z internetem? Ponieważ podłączając kabel RJ-45 do XBOX, mam brak jakiegokolwiek sygnału niestety w domu nie mam Routera i nie wiem jak sobie z tym poradzić, wygląda to u mnie następująco mam kabell idący z anteny ten kabel wchodzi do "minimodemu" który jest podłączony do prądu i z niego idzie kabel do PC.

    Panowię liczę na Was że mi pomożecie.
    Bardzo proszę mnie nie odsyłać do osobnych tematów bo już probówałem kilku różnych sposów na wszystkie moje problemy lecz niestety one mi nie pomogły.
    Liczę na Waszą pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: FreestyleDash - problem, oraz kilka pytań

    Odpalasz plik default.xex w folderze installer. Co do instalacji fsd na nowo jest moj tutorial jesli z nim sobie nie radzisz, daj konsole do zrobienia. Ustawienia sieci trzeba zrobic ustawienw ip. Nikt nie bedzie za raczke cie prowadził...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. TakenAway

    TakenAway Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak sobie nie radzisz z ustawieniami i innymi cudami to ściągnij najnowszą rewizje FSD "portable" z xex menu odpalasz default.xex od fsd i załącza Ci tego dasha. Co do najnowszego call of duty musisz zainstalować nowego dashlauncha 3.04 sposobem, który opisany jest przez kolegę wyżej ;d Wystarczy uruchomić plik instalacyjny w xex menu i BO2 powinien działać. Co do instalacji FSD "na twardo" jest pełno tutów, wystarczy trochę poszperać w necie.
     
  5. bartibarti

    bartibarti Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra dzięki za odpowiedzi później pokombinuję coś
    Niestety oddanie XBOX'a do serwisu raczej nie wchodzi w gre, mieszkam w małym mieście w którym się nikt takimi rzeczami nie zajmuję,
    a xboxa przez pocztę polską wysyłać raczej nie chce - bo wiem jak to się może skończyć,
    chyba ze można wysłać sam dysk wewnętrzny to inna sprawa, jest taka możliwość? aby wysłać sam dysk zewnętrzny?
    Pozdrawiam.

    PS.
    Proszę mnie nie brać za jakiegoś komputerowego głąba, po prostu piszę tutaj na boardzie bo wolę się upewnić, na kompach zrobić potrafię wszystko, ale z XBOX'em gorzej bo po prostu boję się że mogę coś zepsuć, np. przeróbkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum