1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FreeStyleDash - ustawienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azok12, Kwiecień 24, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. azok12

    azok12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skwierzyna
    Jakoś udało mi się coś zrobić - na płytce wypaliłem obraz xexmenu, xbox załapał, fsd skopiowane do określonego katalogu. Wszystko startuje ładnie lecz nie od razu... Najpierw startuje org dash - uruchamiam "grę" z płyty - xexmenu. W xexmenu wybieram moje docelowe fsd i dopiero wtedy wszystko działa. Po wyłączeniu gry znowu wraca mi do org dasha.

    Wiem, że trzeba zmienić ścieżki lecz nie wiem gdzie i jak.... A już blisko celu!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Edytuj plik lunch ini podaj ścieżke do fsd
     
  4. azok12

    azok12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skwierzyna
    [QuickLaunchButtons]
    BUT_Y = Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\C0DE99990F586558
    BUT_X = Hdd:\programy\FSD3\Freestyle3\Polish.xex
    BUT_A = Usb:\programy\FSD3\Freestyle3\Polish.xex
    Default = Hdd:\programy\FSD3\Freestyle3\Polish.xex


    [Settings]
    nxemini = true
    pingpatch = true
    contpatch = true
    fatalfreeze = false
    fatalreboot = false
    regionspoof = true
    nosysexit = false
    livestrong = false
    debugout = false
    liveblock = true
    exchandler = true
    remotenxe = true
    dvdexitdash = false
    xblaexitdash = false


    W dalszym ciągu to samo.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz takie ustawienia do zrob po wybraniu HDD (najechaniu na napis) klik X zapisze ustawienia (w lewym dolnym rogu) bedzie informacja że zapisano a później kliknij A dostajesz informacje że wczytano i fsd bedzie ruszać normalnie.

    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. azok12

    azok12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skwierzyna
    Niczego nie rozumiem z powyższego komentarza.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal DashLaunch i ścieżkę DEFAULT ustaw jak napisałeś :

    Potem RB-na padzie, wybór dysku do zapisu i X-na padzie - wtedy zapisze,
    po restarcie powinien odpalić FSD
     
    1 osoba to lubi.
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Więc tak.
    Musisz zapisać ustawienia dla DL.....
    Po wybraniu ścieżki/ek przechodzisz to następnego "okienka" [​IMG] klikasz X w celu zapisania ustawień a na koniec klikasz A w celu "aktywowania".

    jabar30 he szybszy byłeś
     
  9. azok12

    azok12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skwierzyna
    A w jaki sposób uruchomić DL'a na konsoli?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wchodzisz w folder z DASHLAUNCH'em, potem folder INSTALLER i odpalsz z pliku : DEFAULT.xex
    U niektórych jest folder z dashlaunch'em a w nim odrazu plik default.xex.

    Odpalisz go z jakiegoś menagera plików,np. w FSD , lub XEXMENU :)
     
  11. azok12

    azok12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skwierzyna
    Na takie rozwiązanie wpadłem sam wcześniej - "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie".
     
  12. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz taki komunikat przy próbie odpalenia DL ?
    Coś masz namieszane. Odpal xexmenu i uruchom dashlunch z poziomu xexmenu .

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum