1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

freestylin dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pablo88r, Lipiec 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    panowie przepraszam juz pewnie nerwy macie :) pomozecie wgrac freestyl dash na slimke z rgh mam xex na plycie a jak by sie dalo to wgrac na pamiec xboxa 4gb sorki i prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    XEXMenu nie widzi pamięci wewnętrznej 4GB

    Wgraj dwie kopie FSD na pena -> uruchom jedną kopie FSD z pena -> z poziomu pena skopiuj drugą kopie FSD na pamięć wewnętrzną 4GB
    uruchom Dashlaunch i ustaw DEFAULT do FSD w pamięci wewnętrznej konsoli.
     
  4. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    widze ze na plycie mam z xexmenu freestyle
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak będziesz chciał skopiować FSD, który masz aktualnie uruchomiony to wywali błąd podczas kopiowania.
     
  6. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zrobilem tak mam dwa pliki fsd weszlem w xexmenu uruchomilem fsd jestem teraz w freestyle file menager i co teraz po lewej mam root <dvd game usb0> po prawej to samo co dalej
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Masz mieć memunit lub coś tego typu.
    Ściągnij najnowszy FSD 735 i zrób to samo z poziomu usb.
     
  8. Bzyku_PL

    Bzyku_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rzeszów, Poland
    Napisałem mu tutorial na PW podesłałem odpowiednie pliki 2x launch.ini (jeden na OnBoardMU i jeden na USB) i 2xFSD wszystko w odpowiednich folderach tylko przekopiować...
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Poradnik jest na forum....

    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum