1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD 2.2 a uruchamianie gier z dysku PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Artifcb, Styczeń 1, 2012.

  1. Artifcb

    Artifcb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczytalem gdzies na forum ze najnowszy FSD pozwala na granie w gry, ktore znajduja sie na dysku komputera. Jest jakis tutorial do tego? Nie mam jeszcze kupionego przenosnego dysku a moj boxowy ma tylko 20gb, wiec taka opcja bylaby dla mnie zbawieniem ;).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Artifcb

    Artifcb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra znalazlem, jakby ktos chcial skorzystac: Freestyle Dashboard 2.2 ConnectX plugin demo - YouTubeylko teraz nie wiem jak polaczyc kompa z boxem, ale nie przez kabel od routera [mam zabudowany router :/] a przez wifi :(
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Połącz w sieć lan tak jak byś łączył normalne PC.
     
  5. Artifcb

    Artifcb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A cos wiecej?:) Niestety akurat sieci to moja slaba strona :/.
     
  6. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Na PC w ustawieniach karty sieciowej (tej przez którą chcesz łączyć się z X) ip 192.168.0.1 np. nie wiem jakie adresy używasz. W X w ustawieniach konsoli ustaw IP 192.168.0.2 np. Jeżeli mógł byś podpiąć pc i X do routera to by było o wiele mnie problemów po prostu byś dał, żeby ci automatycznie przydzielało IP i tyle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum