1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD 3 i dysk wewnętrzny - pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gr@ju, Styczeń 12, 2014.

  1. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam,

    po nieudanych próbach formatowania dysku 2'5 cala postanowiłem wpiąć go do konsoli i używać jako wew.

    Wszystko ładnie działa - powiedzcie mi:
    1) gdzie mam wrzucać gry? bezpośrednio do głównego katalogu HDD1? czy mam tam zrobić jakieś podfoldery i tam je wrzucać?
    2) do folderu OnBoardMU:\content\00...00 wrzuciłem 3 xbla aby je trzymać na hdd to muszę zrobić taką samą ścieżkę? tzn HDD1:\content\00...00\ i tu wrzucać xbla?
    3) we wbudowanej pamięci mam 3 xbla jednak fsd widzi tylko jedną a oryginalny dash wszystkie. W fsd utworzyłem ścieżkę OnBoardMU:\content\ skanowanie do 2 podfolderów (jednocześnie stworzyła mi sie ścieżka sysEXT:\content\) wtf? mogę to usunąć?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1) Zrób sobie katalog w którym będziesz trzymał gry np. Hdd:\Gry a następnie w FSD ustaw go niego ścieżkę
    2) Nie musisz, możesz sobie również zrobić oddzielny katalog np. Hdd:\XBLA.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a czy komuś z was FSD zawiesza sie przy jakiejkolwiek operacji na plikach w menager files? tzn kopiowanie, przenoszenie itp
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mi nigdy się do tej pory nie zdarzyło. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną.
     
  6. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki. Jednak wyczyszczenie danych nic nie pomogło
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mianowicie jak to wygląda, kopiujesz coś i zawiesza się cała konsola czy tylko drobne "lagi" ?
     
  10. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    zawiesza się i nic nie mogę zrobić. Muszę poprzez przycisk Guide wybrać "interfejs główny konsoli" aby się dostać do FSD
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    zawiesza się po skończonej operacji.

    Czyli jak wrzucę ściągniętą paczkę na z pkt 2.1 na pena to konsola odpali FSD z pendriva, tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum