1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fsd i dysk z grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez AlexSenda, Czerwiec 11, 2012.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    witajcie

    Problem polega na tym, że nagrałem gry na dysk (1tb) podłączyłem do xboxa i odczytuje wsystko w file manager. Ale gdy ustawiłem by odczytywał folder /usb0/games i dodawał do listy gier on nic nie robi :/ gier nie widać. da sie tylko grać wchodząc przez foldery.

    Jakieś pomysły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    up. jakiś magik pomoże ?
     
  4. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaki masz ustawiony poziom skanowania ścieżki w FSD?
     
  5. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    chyba standardowo 2. wcześniej tak było ok to nie przestawiałem.
     
  6. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    halo ? ktoś ma jakiś pomysł ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgraj na nowo FSD
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zmoen glebokosc skanowania i sprawdz czy faktycznie widac dodany folder czy dysk w manage paths

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  9. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dokładnie, daj na max, czyli 10, zobaczymy co dalej.
     
  10. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    scan depth : 10

    Dalej nic :< Ale dodam że przez XexLoader'a widzi wszystkie gry .
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Xexmenu nir mw nic do fsd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    jakieś następne pomysły ?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przeczytaj temat na nowo, zrob...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    przed reinstalowaniem fsd pomyślałem że podłącze stary dysk na którym wcześniej miałem te gry (dopiero po przeniesieniu gier na nowy wystąpił błąd).

    i wiecie co ? na starym dysku który był pusty, xbox pokazywał wszystkie gry. Jakieś pomysły teraz ? bo wiem że przyczyna nie tkwi w złym fsd.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj FSD wgraj na nowo.
     
  16. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    kurde. chce jak najbardziej tego uniknąć bo pewnie coś zwale i będzie trup. a problem tkwi w dysku. nie wiem tylko jaki. dlatego na pewno nie ma innych rozwiązań ?
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma
     
  18. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pytanie kontrolne
    dysk jest w sformatowany na Fat32 czy ntsc ?
     
  19. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    hehe. spokojnie. fat32. inaczej nie odczytywało by mi go w file managerze ;) bo gry działają ale nie wyświetlają się w liście przy fsd ;)
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trupa przy kasowaniu fsd i wgrywaniu na nowo zrobić nie można.
     
Wczytywanie...

Poleć forum