1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD Moje GRY POMOCY!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidwronowski1, Styczeń 7, 2013.

  1. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    Chodzi mi o to że mam FSD 3 i w folderze moje gry mam np Max Payne III 2 ikonki CD1 CD2 tak samo jest z wiedzminem. Wie ktoś jak zrobić żeby Max Payne był w jednej ikonce jako jedna gra żebym odpalał odrazy 2CD. Z góry dzieki i myśle że każdy mnie zrozumie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    To jest chyba tak folder np max payne 3 a w nim dvd1 i w nim odpowiednio przerobiony obraz płyty 1 i dvd2 i w nim płyta 2 analogicznie
     
  4. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    ale nie rozumisz mnie chce żeby w folderze gry miał np jedna ikonke Max Payne 3 i Witcher 2 obie te gry składaja sie z dwóch CD i chce zeby w folderze Moje Gry Xbox 360 była jedna ikonka z gra a nie dwie tak jak teraz mam ;/
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    ja tak mam odpalam max payne i ładuje mi płytę z automatu a w fsd w grach mam tylko jedna ikonkę maxa
     
  6. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    no ja kiedyś też tak miałem tylko dzisiaj wgrałem najnowsze fsd 3 i mam dwie ikonki jednej gry ;/ już sam nie wiem jak to naprawić
    wie ktoś jak mam to zrobić czy musi zostać tak jak jest

    //Nie pisz postu pod postem tylko korzystaj z opcji "EDYCJA"
    ~upomnienie, zachęcam do przeczytania regulaminu forum
    ~z0nk31
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak najedziesz na gre w opcjach masz move to no section i bedzie jedna okładka
     
    1 osoba to lubi.
  8. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    dzieki !TigraTeam temat do zamkniecia.
     
  9. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam
    jak przywrócić gre z no section
     
Wczytywanie...

Poleć forum